• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

2 componenten over 1 component vloercoating - Kan dat?HOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> 2 COMPONENTEN OVER 1 COMPONENT VLOERCOATING - KAN DAT?

Kan ik 2 componenten vloercoating over 1 component vloercoating aanbrengen? Voor die vraag komen veel van onze cliënten te staan. Wie kent niet de situatie van een gekocht huis met een geverfde betonnen vloer in garage of badkamer? Vooraf aan deze vraag is er al een andere vraag: wat zit er op mijn vloer? Je moet al aardig deskundig zijn om dat te zien. Vloeren-coatings.nl kan daarbij helpen. Met uw ‘help wat zit er op m’n vloer?!’ weten we wel raad.


Het verwijderen van de oude betonverf
Het antwoord op ‘Kan ik 2 componenten vloercoating over 1 component vloercoating aanbrengen?’ is kort. Nee, het kan niet. U zult deze oude verflaag moeten verwijderen. Waarschijnlijk is de laag er zelf al mee begonnen, want geen goede hechting door slechts 1 component. Maar het blijft een erg vervelende klus. U moet schuren of zandstralen en natuurlijk kunt u daar een bedrijf voor inschakelen. Het zijn hoe dan ook onvermijdelijke extra moeite en kosten.


Het aanbrengen van een schakellaag
Duurder en gemakkelijker is het aanbrengen van een schakellaag. Deze primer isoleert de 1 component coating en biedt hechting aan uw 2 componenten vloercoating. Op deze manier kunt u 2 componenten vloercoating wel degelijk over een 1 component vloercoating aanbrengen. Een mooie oplossing voor wie de verwijdering van de 1 component coating ongelegen komt. We moeten benadrukken dat u zich echt moet vergewissen van wat de oude verlaag precies is. Zelfs als u de aanbrenger bent, weet u het misschien niet meer. 2 componenten vloercoating over 1 component vloercoating aanbrengen kan u veel ellende bezorgen. Onnodig schuren ook!


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube