• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Coating voor de badkamervloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> COATING VOOR DE BADKAMERVLOER

Vloercoatings voor badkamervloeren zijn sterk verbeterd. Het is ook niet langer meer ongewoon om voor een coating te zorgen in plaats van tegels. De afwerking van een betonvloer kan dus veel eenvoudiger dan met tegels die u moet knippen, lijmen en voegen. Dat is niet het enige voordeel. De voegen tussen tegels zijn vaak gevoelig voor schimmelvorming. Coatings zijn dit niet, mits het juiste materiaal is gebruikt. En dit is nog niet het laatste voordeel. Wist u namelijk dat schilderen goedkoper is dan betegelen? Ja, ook als u kiest voor duurdere kwaliteitsverf!

De ideale betonverf voor uw badkamer
Bij vloeren-coatings.nl hebben we voor de badkamervloer de Pre Dekverf van Norway Coatings in het assortiment. Dit is een watergedragen 2 componenten betonverf epoxy coating voor binnen en buiten. De verf is absoluut vloeistofdicht, slijtvast en heeft een hoge chemische resistentie. De coating is hierdoor perfect geschikt voor betonvloeren, cementdekvloeren en anhydrietvloeren. Dus goed te gebruiken in bad- en wasruimtes, en ook keukens en dergelijke. De coating voor een badkamervloer is gemakkelijk aan te brengen. Bovendien bent u heel flexibel in kleurgebruik en patronen van blokken of het gebruik van sjablonen.


Het schilderen van de douchewanden
Het is overdreven om het te doen maar zou u iedere week een andere vloer willen, dan kan dit met kwast en roller zomaar gedaan worden. U heeft er weinig gereedschap voor nodig en ook geen vakman die plavuizen legt. Opnieuw betegelen is een kostbaar en tijdrovend karwei dat eigenlijk op een complete renovatie uitdraait. Voor een coating zijn een bezoekje aan de (online) verfhandel en een paar vrije uurtjes voldoende. Vloeren-coatings.nl adviseert geen coating voor het douchegedeelte te gebruiken. De coating is dik genoeg voor spatwater en afdruip, en dus prima voor de rest van de badkamervloer. Een waterstroom en vallende zware voorwerpen zouden echter voor scheurtjes kunnen zorgen. Daarom adviseren we voor het douchegedeelte een gietvloer. U zou natuurlijk ook voor een douchecabine kunnen zorgen. De wanden van de douche kunnen wel transparant (Scanofloor Clearcoat) of dekkend (Pre Dekverf) afgewerkt worden. Die worden immers niet belast zoals de douchevloer.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube