• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Waarom een balkon betonverf nodig heeft...HOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> WAAROM EEN BALKON BETONVERF NODIG HEEFT...

Een balkon en betonverf: gaat dat samen? Wat ons betreft wel. Een balkon dient in de betonverf gezet te worden. Daar zijn we bij vloeren-coatings.nl strikt in. Het is een kwetsbaar bouwelement dat aan alle weersinvloeden blootstaat. Slecht onderhouden balkons brokkelen af. Het betonijzer komt dan vaker in aanraking met vocht. Dit kan instabiliteit tot gevolg hebben.


Bescherming en kleur voor beton
Veiligheid van balkons is belangrijk. Slijtvastheid is essentieel. U wilt met een goed gevoel van uw balkon gebruikmaken. Maar naast de technische noodzaak om uw balkon in de betonverf te zetten, is er ook een aspect van verfraaiing. Beton is een uitstekend bouwmateriaal, maar van zichzelf niet echt een lust voor het oog. Het is grijs en saai en overal hetzelfde. Er is dus alle reden voor om een ‘personal touch’ toe te voegen: een kleur voor uw balkon. Betonverf geeft u dit decoratieve element.


Betonverf van Jotun
De combinatie van de beste bescherming van een balkon met betonverf naar uw persoonlijke smaak vindt u bij onze Oxan vloerverf. Dit Noorse product maakt deel uit van een scala aan verfproducten. Ze zijn uitgebreid getest en komen als zeer goed uit de bus. Ze doen het uiteraard ook goed in Scandinavië, waar de weersomstandigheden extremer zijn dan in Nederland. Jotun Oxan Vloerverf is een slijtvaste vloerverf en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is verf die zich niet tot één ondergrond beperkt. U kunt Oxan toepassen op beton en cement, maar ook op houten vloeren en zelfs wanden. Een echte allround-verf.


Betonverf voor uw balkon
Vloeren-coatings.nl levert u als particulier een professioneel product, De betonverf voor uw balkon is makkelijk aan te brengen en in alle kleuren te leveren. Voor het verven maakt u de vloer van balkon schoon. Na het schrobben laat u de vloer drogen. We bevelen twee lagen aan (na 24 uur de 2de laag). Het verbruik van de Oxan vloerverf is ongeveer een liter per 8m2. Tip: bedenk of het oppervlak wellicht te glad wordt. U kunt dan anti-slippoeder toevoegen aan de tweede laag.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube