• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Beginnen met vloercoating - Nuttig Starters AdviesHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> BEGINNEN MET VLOERCOATING - NUTTIG STARTERS ADVIES

Beginnen met vloercoating (epoxy coating) kan iedere professional. Ook de doe-het-zelver kan ermee uit de voeten, zij het dat we die extra aanbevelen om gebruiksaanwijzingen en product-informatie aandachtig te lezen. Veel is ook wel aannemelijk en bekend als gewoon gezond verstand gebruiken. Uw begin met vloercoating is vloeren-coatings.nl. We verstrekken u graag alle informatie voor een goede start, zowel professioneel als doe-het-zelf. Telefonisch en ter plaatse kunnen wij u adviseren. Ook kunnen we een omvangrijker project begeleiden. Maar ook bij een kleinere bestelling geven we standaard een gedegen vloercoating gebruiksaanwijzing.


Informatie over betonverf
De productinformatiebladen ontbreken niet. Daarin leest u al het nodige over chemische samenstelling en krijgt u technische informatie. Bij het laatste kunt u denken aan benodigd gereedschap, verdunning, meerdere lagen, opslag voorraad en dergelijke. Ook de tientallen adviesartikelen op deze website helpen u op weg. Een goed begin is het halve werk. Voor ons betekent dat: heldere informatie en vrijblijvend maar deskundig advies. We staan achter onze kwaliteitsproducten en we willen tevreden klanten. Zeggen dat we de goedkoopste zijn, vinden wij niet zo belangrijk. De prijs van betonverf is een relatief gegeven. De goedkoopste verf is zelden de beste, en vraagt meestal snel nieuwe investeringen. Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ is helaas maar al te vaak van toepassing.


Verschillende soorten betonverf
Onze producten zijn bij aanschaf niet de goedkoopste, maar op termijn zijn ze het vaak wel u hoeft namelijk minder vaak over te schilderen. Te snel beginnen met een vloercoating is niet verstandig. Eerst is een bezinning nodig met betrekking tot de aanvangssituatie! Bij het beton verven spelen er vele zaken die van belang kunnen zijn. Op zich is het verwerken van epoxy coatings niet ingewikkeld. Onze producten zijn gemakkelijk verwerkbaar met kwast, roller e.d. Bijna allemaal zijn ze oplosmiddelvrij en dus tijdens de verwerking niet schadelijk voor u en het milieu. Verf is en blijft echter een chemisch product. Ondanks alle milieusparende maatregelen bevatten enkele van onze producten dus wel oplosmiddelen, zorg daarom altijd voor voldoende ventilatie. Uiteraard houdt u kinderen en huisdieren uit de buurt van verfproducten.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube