• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Belijning van gymzaal - En de verf?HOME >> ADVIES >> BELIJNINGSVERF - WAT U MOET WETEN >> BELIJNING VAN GYMZAAL - EN DE VERF?

De belijning van een gymzaal hangt sterk samen met de sporten die er beoefend worden. Het scheelt of er geturnd, getennist of gevoetbald wordt, of alles tegelijk. Feit is dat geen enkele sportzaal zonder belijning goed kan functioneren. Maar welke verf is dan geschikt? Gymzalen worden anders gebruikt dan kantoren, woonkamers, winkels, magazijnen en klaslokalen. Er wordt op gerend, gelopen, gezeten, gesprongen, er worden toestellen op verplaatst, er worden ballen op gestuiterd. En hoewel de menselijke gebruikers meestal sportschoenen dragen, is de vloerbelasting toch intensiever dan op veel andere plaatsen. De belijningsverf van vloeren-coatings heeft zich inmiddels bewezen bij de magazijn hallen van de Ikea, DHL en vele gymzalen.
Belijningsverf volgens de richtlijnen
Dit gebruik kan de belijning in de gymzaal aantasten. Slijtvastheid is dus van groot belang. Maar ook een duidelijk kleuronderscheid dat tegen vuil en uitglijders kan. De meeste sporthallen hebben een belijning die multifunctioneel is, zodat de ruimte geschikt is voor een groot aantal sporten. Hierbij worden de NOC*NSF-richtlijnen gevolgd.


Goed zichtbare belijningsverf
Het onderscheid tussen de sporten wordt gemaakt door contrastrijke kleuren die aan helderheid niets te wensen mogen overlaten. Ook de kleur van de gehele vloer speelt een rol. Tevens moet worden nagedacht over wat er gebeurt wanneer het donker is en er licht in de zaal brandt. Lijnen mogen dan niet onzichtbaar worden. Vloeren-coatings.nl kan een speciale verf leveren voor de belijning van gymzalen, sporthallen en andere ruimten die voor sportief or recreatief gebruik zijn bedoeld. Uiteraard is deze belijningsverf in alle mogelijke kleuren leverbaar. Ook is het product goed toepasbaar op andere vloerverf, is de droogtijd kort en het aanbrengen eenvoudig.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube