• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Belijningsverf - Wat u moet weten

HOME >> ADVIES >> Belijningsverf - Wat u moet weten

Belijningsverf is een speciale tak binnen de vloerverf. Het is een verf die toegepast wordt in bedrijven, parkeergarages, sporthallen en andere locaties waar de vloer de regels bepaalt. Vloeren-coatings.nl heeft ruime ervaring met het aanbrengen van belijningsverf. Wij delen onze kennis graag met u. Bel ons als u vraagt hebt over dit onderwerp. Hebt u belijningsverf nodig, lees dan zeker ook onderstaande artikelen.
belijningsverf
  • meer advies
Wat is een goede belijningsverf?

Wat is een goede belijningsverf?

Wat is een goede belijningsverf voor bedrijfsruimten, parkeerplaatsen, magazijnen en sportzalen? Er zijn veel aspecten waarnaar gekeken kan worden.

more information
Belijning van gymzaal - En de verf?

Belijning van gymzaal - En de verf?

De belijning van een gymzaal hangt sterk samen met de sporten die er beoefend worden. Het scheelt of er geturnd, getennist of gevoetbald wordt, of alles tegelijk. Feit is dat geen enkele sportzaal zonder belijning goed kan functioneren. Maar welke verf is dan geschikt?

more information
Wegen belijning met verf

Wegen belijning met verf

Wegen belijning met verf: ook daarmee kan Vloeren-coatings.nl u helpen. Het aanbrengen van verfproducten op een harde ondergrond is immers onze specialiteit. Daar horen dus ook vloeren in parkeergarages, magazijnen en gymzalen bij, en bij uitbreiding wegen.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube