• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Beschermende kleding bij vloercoatingHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> BESCHERMENDE KLEDING BIJ VLOERCOATING

Strikt noodzakelijk zijn beschermende kleding en handschoenen niet nodig bij het vloercoating aanbrengen. De epoxy producten zijn vaak niet direct gevaarlijk tijdens gebruik. Niettemin kan het op de huid zorgen voor irritatie. U werkt dus beter niet in een korte broek en T-shirt bij het aanbrengen van een vloercoating. Ook uw ogen beschermt u door direct contact te vermijden. Het ligt erg voor de hand, maar met handschoenen aan wrijft u echt minder snel om een willekeurige reden in uw ogen. Neem eventueel een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen.


Een goede ventilatie is belangrijk
Vroeger stond verf synoniem aan stank. Met de moderne producten die u tegenwoordig kunt kopen valt de verflucht wel mee. Veel van de vloerfverf die Vloeren-coatings.nl aanbiedt, is zelfs nagenoeg reukloos. Ook geven ze vrijwel geen schadelijke dampen. Een mondmasker is daarom niet nodig. Toch adviseren we altijd voor goede ventilatie te zorgen, zelfs al ruikt u de verf niet. Het is en blijft een chemisch product en bovendien bevordert ventilatie de harding.


Handschoenen en het aanbrengen van betonverf
De dunne latex handschoenen die u in elke supermarkt vindt raden we af. Ze gaan snel kapot en zijn zo soepel dat u, voor u het weet, aan uw oor krabt. Over het algemeen werken rubberen huishoudhandschoenen of werkhandschoenen des te beter. Ze geven geen problemen met roller en kwast en zijn sterk en stug genoeg om al te achteloze gebaren in uw gezicht te voorkomen. Wat iedereen wel weet: schoon werken is goed werken. Door nauwkeurigheid voorkomt u vervuiling. Handschoenen zullen onvermijdelijk vuil worden en die doet u weg op de hiervoor bestemde plek. Vervuilde werkkleding laat u drogen, die kan nog wat klussen mee. Heeft u toch vloercoating op uw huid, raak dan niet in paniek maar check wel het product-datasheet.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube