• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Beton verven - Voordat u met betonverf aan de slag gaatHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> BETON VERVEN - VOORDAT U MET BETONVERF AAN DE SLAG GAAT

Beton is een zeer stabiel bouwmateriaal. Het laat zich betrekkelijk gemakkelijk verwerken. Het kan tegen een stootje en vraagt weinig onderhoud. Maar van zichzelf is het een beetje saai – het heeft weinig uitstraling. Beton verven kan daarom een uitkomst zijn. Het oog wil ook wat, zeggen we dan. Daarnaast is er een praktisch punt: soms blijven betonvloeren stoffig door loskomende kleine deeltjes. Met betonverf brengt u een slijtvaste toplaag aan. U bent verlost van stof en de toplaag is ook veel gemakkelijker schoon te houden.

Het verwijderen van oude verflagen
Voor u aan de slag gaat met beton verven, moet u beslissen of u oude verflagen verwijdert. Er zijn verschillende overwegingen, vraag even om advies. Vloeren Coatings heeft jarenlange ervaring en kan u snel een antwoord geven. Het is ook van belang de betonvloer op vochtigheid te controleren. Veel mensen denken dat dit enorm moeilijk is, maar het omgekeerde is waar: u meet de vochtigheid door een plakbandje op de vloer aan te brengen en dit na 24 uur te controleren op condensvorming.


Opruwen van een betonvloer
Is er sprake van condens, dan is de vloer te nat om meteen te schilderen. Nieuwe betonvloeren moeten minstens zes weken doordrogen.Vuistregel 1cm  laagdikte = 1 week wachten.Voor een vloer is een primer altijd een "must". Zeer gladde betonvloeren moeten worden opgeruwd voor de hechting. De toepassing van betonverf kan een oppervlakte ook te glad maken. U gebruikt daarvoor beton-ets of een koperborstel. Kleine oneffenheden, gaatjes en scheurtjes kunt u wegwerken met bijvoorbeeld Alabastine Sterkvuller of Scanofloor Multiplamuur. Verder de gebruikelijke zaken ter voorbereiding: goed ontvetten en secuur stofvrij maken. Bij een goede voorbereiding is het eindresultaat stukken mooier! Kortom, beton verven is niet echt moeilijk.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube