• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonnen vloer vervenHOME >> ADVIES >> WAT U MOET WETEN OVER BETONVLOEREN >> BETONNEN VLOER VERVEN

Een betonnen vloer verven is een verstandige overweging als u gemakkelijk en snel een vloer wilt beschermen of verfraaien. Of functioneler wilt maken: stofvrij en gemakkelijker onderhoud. Voor u met een betonnen vloer verven begint, bekijkt u de bovenlaag. Hechting van de eerste verflaag aan het beton is essentieel. Is deze niet honderd procent, laat de onderlaag los en ontstaan er scheuren. Als een betonnen vloer wel eens trilt (door een machine) of lokaal zwaar belast wordt (u laat een moker vallen) dan gaat het snel mis.

Wanneer kan ik mijn betonvloer verven?
Een versgestorte betonvloer verven kan na zes weken, afhankelijk van de dikte van de betonvloer. Voor u de betonnen vloer verft verwijdert u de stof – de cementsluier – met een harde bezem. U test ook op condensvorming. Als een plakbandje op de betonvloer na een nacht nat is, overlegt u met vloeren-coatings.nl wat u het beste kunt doen.Een bestaande betonvloer verven kan alleen als de vloer absoluut vetvrij is. U schrobt de betonvloer met zeepsop of reinigingsmiddel – dit hangt er vanaf hoe vuil de betonvloer is. Daarna laat u de betonvloer drogen. Wellicht zijn er oneffenheden, ook een versgestorte betonvloer kan ruw zijn afgewerkt. Het best kiest u dan voor schuren. Dat verdicht meteen de structuur van het oppervlak. Zeker bij grotere oppervlakten is een gespecialiseerd bedrijf aan te raden. Let op: te gladde vloeren dienen opgeruwd. Bij deze aandachtspunten, heeft u met weinig werk een prachtresultaat.


Een ruim assortiment aan Jotun betonverf
Vloeren-coatings.nl biedt een ruime keuze uit het zeer slijtvaste Jotun-verfassortiment. Aansluitend bij uw gebruikstoepassing en uw smaak: nagenoeg alle betonverf kleuren zijn mogelijk. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Als basisproduct bevelen wij de transparante (Oxan Olie) tegenwoordig, Scano vloerolie aan. Dit uitstekende product van de Noorse fabrikant Jotun garandeert een krasvast oppervlak dat tegen een stootje kan. Sneldrogend en toepasbaar op beton, steen, betontegels en garagevloeren. Er is ook Jotun Oxan Vloerverf, een slijtvaste en naadloze vloerverf die u binnen én buiten kunt gebruiken op materialen als beton, cement en hout. Hoewel geschikt voor particuliere garages is het niet aangeraden deze in autobedrijven te gebruiken waar met olie en benzine kan worden gemorst. Een ander product dat we graag aanbevelen is Pre Dekverf. Deze is bij uitstek geschikt voor plaatsen waar hygiëne erg belangrijk is, zowel badruimtes, kelders en in de levensmiddelenbranche. Dit is maar een greep uit het assortiment. Voor elke situatie is een oplossing te vinden. Wij geven u graag advies.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube