• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf voor de badkamer - De ideale oplossing?HOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> BETONVERF VOOR DE BADKAMER - DE IDEALE OPLOSSING?

Waarom is betonverf in een badkamer een goed idee? Schimmels kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Badkamers zijn enorm gevoelig voor schimmelvorming. Het zijn ruimtes waarin bijna altijd wel vocht aanwezig is en de temperatuur kan er, zeker nadat iemand heeft staan douchen, relatief hoog zijn. Een hoge luchtvochtigheid creëert een optimale omgeving voor schimmels. Er zijn meerdere manieren om schimmelvorming te voorkomen. Een goede ventilatie helpt doordat het overtollig vocht verdrijft, maar minstens zo belangrijk is of een schimmel zich kan hechten op het muur- of vloeroppervlak en dus kan groeien.

Betonverf voor uw badkamer
Aan een gladde afwerking blijft geen vuil plakken. Bovendien: hoe gladder de muur is, hoe sneller hij droogt. Een schimmel kan zich dan nergens nestelen, wat juist de bron van de ellende zou zijn. Een ander voordeel van betonverf ten opzichte van tegels is dat de schimmel ook niet in de voegen tussen de tegels kruipt. Vooral in oudere badkamers worden op die plaatsen nogal eens schimmels waargenomen die de vorm van zwarte vlekjes aannemen. Op een muur die met betonverf is afgewerkt krijgen schimmels geen kans.


Betonverf voor uw tegels
Maar wat als u al tegels heeft? Ook geen probleem. Er is betonverf waarmee u tegels kunt verven. Omdat de verf zich ook hecht tussen de tegels krijgt u zo toch optimale bescherming. Maar let op: niet alle tegels zijn geschikt. Betonverf in uw badkamer is verder uiterst flexibel in toepassing. Een egale kleur voor alle wanden? Een decoratief element? Of mag het wat bonter met verschillende kleuren? Met betonverf is werkelijk alles mogelijk. Contrast of rustige harmonie: maak een plan en ga vervolgens met roller en kwast in de weer. De toepassing bestaat uit twee stappen. U schildert de muur in de gewenste kleur(en) en werkt hem af met Scanofloor Clearcoat. Dit is een watergedragen 2-K slijtvaste polyurethaan transparante afwerklaag. Niet vergelende en vloeistofdicht – ook in uw douche. Met Jotun-betonverf in uw badkamer bespaart u zich werk en geld!


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube