• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke Betonverf Kleuren zijn er?HOME >> ADVIES >> WAT U MOET WETEN OVER BETONVLOEREN >> WELKE BETONVERF KLEUREN ZIJN ER?

Betonverf kleuren zijn er volop. Of u nu een vloer of een wand schildert, u kunt precies de kleur aanbrengen die u wenst. Kleuren van verfsystemen hebben codes oftewel kleurnummers. Dat is wereldwijd aanvaard.  Wel zijn er wat verschillende indelingen. Denk aan systemen als RAL en NCS. Oxan Olie is een uitstekende basis voor een oppervlak van beton of steen. Deze vloerverf uit de Jotun-collectie heeft zich ruimschoots bewezen, zowel in de praktijk als in laboratoria. Voordeel van deze betonverf is dat hij in alle betonverf kleuren mogelijk is.


Jotun Betonverf en verschillende kleuren
Belangrijk is dat welke betonverf kleuren u ook kiest, er geen extra kosten zijn. Die kunnen zich bij andere merken en leveranciers voordoen als uw erg bijzondere wensen hebt. De betonverf kleuren van de Noorse verffabrikant Jotun zijn er in oneindige schakering. U kunt werkelijk alle RAL en NCS kleurnummers gebruiken. Voor ons is het met bijvoorbeeld (Jotun Oxan Olie) tegenwoordig de Scano vloerolie als basis geen enkel probleem om de betonverf kleur te mengen zoals u het wilt. In de fabriek van Jotun verzorgen wij speciaal voor u zonder meerprijs de betonverf naar kleurkeuze. Bij wijze van spreken is pimpelpaars in combinatie met scharlakenrood en sparrengroen mogelijk. Hoewel we het u - klantvriendelijk als we zijn - zouden afraden. Maar alles kan dus. Even overleggen en het komt voor elkaar.


Betonverf aanbrengen en de voorbereiding
Voor een goed dekkend resultaat en een strak oppervlak van een betonnen ondergrond kunnen twee deklagen nodig zijn. Vloeren-Coatings.nl kan u adviseren over voorbewerking. Juist bij een nieuwe betonvloer kan het nodig zijn te wachten met betonverf in kleur aan te brengen. Het beton moet zich eerst goed uitharden. Ook kan een vloerprimer nodig zijn. Daarna kunt u de gewenste betonverf kleur aanbrengen. Dit kan ook in diverse vlakken en patronen met betonverf.


Leest u ook deze nuttige betonverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube