• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf kopen... Waar moet je op letten?HOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> BETONVERF KOPEN... WAAR MOET JE OP LETTEN?

U wilt Betonverf kopen? Een goed begin is het halve werk. Welke vragen dient u zich vooraf aan het kopen van vloerverf of betonverf te stellen? De eerste vraag is natuurlijk: wat is het voor een vloer? De vloer kan van 100% (ruw) beton of met een cementdek. Ook is betonverf toepasbaar op hout.


Waar moet uw Betonverf tegen kunnen?
Daarna is de vraag naar het gebruik van de vloer van groot belang, en eerst nog of de vloer binnen ligt of buiten. Dat laatste heeft u bijvoorbeeld bij een terras, balkon of stoep. Een garagevloer is een grensgeval. Binnenshuis zal de vloerbelasting betrekkelijk gering zijn. Maar schuivende meubels stellen extra eisen aan de krasvastheid. Een garage stelt eisen met betrekking tot chemicaliën en de inwerking van autobanden.


Betonverf kopen bij Vloeren-coatings
De vragen vooraf bij het betonverf kopen zijn van belang voor een goed resultaat. Om u een beeld te geven hebben we zeven, overwegend watergedragen producten die Vloeren-coatings.nl verkoopt op een rij gezet, met allen een groot kleurenscala.
  • Scanofloor uniprimer: een impregneermiddel voor zuigende, stoffige ondergronden.
  • Oxan olie: transparante sealer (voor binnenwerk), toepasbaar op alle genoemde ondergronden, inclusief ongeglazuurde plavuizen.
  • Scanofloor clearcoat: een toplaag in zijdeglans; kleurvast, chemisch resistent, vloeistofdicht, zwaar belastbaar en zeer slijtvast; ruim toepasbaar.
  • Oxan vloerverf: slijtvaste en krasvaste vloercoating op basis van alkyd/polyurethaan; ruim toepasbaar.
  • Trestjerner: slijt - en krasvaste vloercoating (voor binnenwerk), ook toepasbaar op bestaand binnenschilderwerk.
  • Predekverf: slijtvaste en vloeistofdichte epoxy coating; zijdeglans, ruim toepasbaar. Bestand tegen de weekmakers van autobanden.

Vrijblijvend advies over Betonverf
Als u vragen hebt over onze verfsystemen, neemt u dan vrijblijvend contact op voor een professioneel advies. Of kijk gerust in onze lijst aan betonverf produkten. Betonverf kopen doe je echter het beste met duidelijk advies. Je zult zien in onze lijst aan produkten dat er vele verschillende soorten zijn. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Voor ons zijn tevreden klanten het belangrijkste: een goede, slijtvaste, krasvaste en dekkende betonverf laag. Allerlei toepassingen zijn mogelijk: vloeren in de woonkamer, badkamer, garage, schuren en winkels. We hebben diverse voorbeelden, op basis van jarenlange ervaring. Onze vloerverf-projecten inspireren u vast voor uw eigen betonverf. Ook helpen we met aanvullende vloerverf diensten die u misschien nodig heeft. U kunt hierbij denken aan vloerinspecties, het beste vloerverf gereedschap en schilders met ervaring. Vergelijk u gerust onze online A-kwaliteit, prijsstelling en service met die van anderen en u zult zien dat wij er gunstig uitspringen: lage kosten, hoge service.


Leest u deze nuttige artikelen over Betonverf


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube