• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf op een houten vloer vervenHOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> BETONVERF OP EEN HOUTEN VLOER VERVEN

Kwalitatief goede betonverf producten, zoals bijvoorbeeld het Noorse Jotun maakt, zijn erg duurzaam en slijtvast. U kunt zelfs met deze betonverf op een houten vloer verven. De deklaag zorgt voor een sterke bestendigheid tegen krassen. U denkt er misschien niet meteen aan, maar een houtenvloer met betonverf gaat vaak prima. Dit is vooral interessant bij houten vloeren en trap schilderen die veel belast worden. Maar let op: hout verven kan *niet* met alle betonverf in het algemeen. Niet alle verven die als betonverf worden verkocht zijn hetzelfde. Anders dan op beton moet de verf op hout kunnen meebewegen zonder te barsten. Hout werkt onder invloed van warmte en vocht en is een minder stabiele ondergrond.


Hoe zwaar wordt uw vloer belast?
Bovendien kunnen de omstandigheden van belasting sterk verschillen. Als u niet zeker weet wat te kiezen, vraag ons dan om vrijblijvend advies. Een mooi product voor uw houtenvloer of om de trap te verven is Trestjerner. Wij bevelen dit van harte aan. Dit is een watergedragen slijtvaste een-component vloerverf op basis van acrylaat/polyurethan. Het is een ideale combinatie van hechting, hardheid en flexibiliteit. Perfecte betonverf op hout.


Jotun Trestjerner is een ideale Betonverf
Jotun Trestjerner kunt u als betonverf op een houten vloer verven maar deze verf is ook geschikt voor het toepassen van decoratieve verftechnieken, zoals sjabloneren en het maken van blokkenpatronen. Belangrijk is bij de verwerking: laat de vloerverf altijd goed drogen en uitharden. De eerste vijf dagen ontziet u de vloer of trap wat betreft belasting. Daarna heeft u een duurzaam resultaat. De vloerverf is watergedragen, dus minder milieubelastend. Tijdens het aanbrengen geeft dit tevens minder reukoverlast. Voor meer technische details verwijzen we u graag naar de website-tabbladen.


Leest u ook deze nuttige betonverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube