• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke coating voor mijn garagevloer?HOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> WELKE COATING VOOR MIJN GARAGEVLOER?

Indien u overweegt uw garagevloer te voorzien van een garagecoating dan dient u eerst het type coating te bepalen. Daarnaast dient u te overwegen of u een één- of twee componenten product aan de slag gaat. Welke garagecoating u kiest hangt voor een groot deel af van de eisen de er aan het gebruik van de vloer worden gesteld. Het klinkt logisch maar aan een garagevloer thuis stelt u andere eisen dan een parkeergarage, werkplaats of opslagloods. Welke situatie bij u ook aan de orde is; bij ons kunt u altijd terecht voor tips of adviezen. Hieronder vind u een aantal van onze meest verkochte garagecoatings. Daarnaast vind u een beschrijving zodat u een goed beeld heeft van de diverse toepassingsmogelijkheden.


Transparante betonverf
Zoekt u een sealer welke u kunt gebruiken als stofbinder voor beton-, of cement-vloeren in garages of bijvoorbeeld magazijnen met een gemiddelde belasting? Dan adviseren wij u de Jotun Oxan Olie. Dit is een 1 component transparante sealer die gebruikt kan worden voor binnenvloeren en zelfs op de wanden. Deze sealer is kleur loos en zal na verloop van tijd verkleuren naar lichtbruin of lichtgeel. Bent u op zoek naar een doorsnee garagecoating voor een vloer die relatief weinig word belast en ook nog eens eenvoudig is aan te brengen? De Jotun Oxan A/U is een 1 component watergedragen, goed dekkende, slijtvaste, acrylaat-polyurethaan vloercoating. Deze coating is zeer geschikt in ruimtes zoals garage's, of opslagruimtes en in bijna iedere kleur te verkrijgen.


Jotun Oxan - een slijtvaste garagecoating
Bent u op zoek naar een sterke garagecoating voor een slijtvaste vloer die relatief flink word belast? De Jotun Oxan Vloerverf: is een 1 component goed dekkende, slijtvaste, alkyd-polyurethaan vloercoating. Deze vloercoating is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en verkrijgbaar in bijna ieder denkbare kleur. Zoekt u een twee componenten garagecoating op waterbasis waarbij u zelfs een antisliplaag kun aanbrengen? Dan adviseren wij u de Scanofloor Pré dekverf. Dit is een twee componenten epoxycoating die u kunt toepassen op beton-, zand-, cement en anhydrietvloeren. Ook kunt u deze aanbrengen op, asfalt- en betonvloeren, hout en metaal (Mits deze met een roestwerende metaalprimer is behandeld)


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube