• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een epoxy vloercoating - Een heldere uitlegHOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> EEN EPOXY VLOERCOATING - EEN HELDERE UITLEG

Epoxy vloercoating: u komt de term vaak tegen als u over betonverf en betonvloeren leest. Maar wat is het eigenlijk? In het kort: een epoxy vloercoating behoort tot de 2 componenten vloerverven. De basisverf wordt gemengd met epoxy, een kunsthars waardoor de toplaag van een vloer zeer hard is. De hardheid zorgt voor dichtheid en stabiliteit. Ook klimaat en chemicaliën hebben er geen enkele vat op. Een zeer duurzame oplossing voor betonvloeren en cementvloeren, en altijd weer overschilderbaar met een nieuwe laag epoxy betonverf.


Kunsthars in een betonverf
Wat is een kunsthars? Het is het chemische broertje van echte hars, een product dat we kennen van naaldbomen. Hars is sterk, kleverig en niet oplosbaar en wordt vanwege die eigenschappen gebruikt voor diverse doeleinden zoals de productie van papier. Epoxy is een kunststof die in 1905 werd uitgevonden door de Zwitserse wetenschapper Zincke. Het lukte een andere Zwitser, Castan geheten, en de Amerikaan Greenlee in 1936 om de stof vloeibaar te maken. Daardoor kon er worden gegoten, gemengd en geïmpregneerd. Sinds de jaren vijftig is het gebruik ervan gangbaar in de luchtvaart. Ook bij de productie van zeilboten is het belangrijk geworden. U kent het ook van de dunne printplaatjes in de elektronica. Een veelzijdig materiaal met een druk- en treksterkte twee keer groter dan beton!


Betonverf in alle soorten en maten
Logisch dat we epoxy vloercoating sterk aanbevelen voor magazijnen, showrooms, op- en afritten en uw garagevloer en werkplaatsvloer. Vloeren-coatings.nl kan meerdere coatings van dit type leveren. Zo is er de betonverf epoxy primer van Scanofloor en de Scanofloor Pre Dekverf , twee producten die zich kenmerken door hoge kwaliteit. U mengt de basisverf en de epoxy op de werkplek. Het kan niet bij aanschaf in de winkel gebeuren. Het mengen vergt enige aandacht, want de verf is beperkt verwerkbaar.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube