• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating in een fabriekshalHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING IN EEN FABRIEKSHAL

Zakelijk gezien is een vloercoating een veel gekozen product als het gaat om de bescherming of aankleding van een bedrijfsvloer. Dit geld ook voor een fabriekshal. Een knappe vloer voorzien van de juiste kleuren zorgen voor een prettige, lichte en veilige werkplek. Daarnaast beschikt u met een vloercoating over een naadloos en strakke werkvloer die u gemakkelijk schoonmaakt en eenvoudig is in onderhoud.


Een keiharde beschermingslaag voor uw vloer
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij met de klant willen mee te denken over de mogelijkheden van vloerverf op fabrieksvloeren. Een vloercoating is een twee componenten product die uw betonvloer een keiharde beschermingslaag geeft. Daarmee is de vloer zeer goed bestemd tegen zware belasting. Denk aan zaken zoals die in een fabriekhal dagelijks aan de orde zijn zoals olie, vet, zuur, vuil of zelfs chemicaliën. Maar ook zijn de coatings goed bestemd tegen hitte en voldoen de betonverven aan de strengste hygiëne-eisen.


Antislip voor een betonvloer
In een fabriekshal heb je te maken met looppaden, routing instructies, pallet- en opslagmarkering of zelfs de markering van laaddocks. Met een vloercoating kunt u door gebruik te maken van verschillende kleuren de instructies "vast" op de vloer aanbrengen. Ook is het mogelijk de coating in te strooien met een antislipmengsel. Daarmee kunt u op verschillende plekken de vloer uitvoeren met van te voeren gekozen gradaties antislip. U beschikt dus zowel onder droge als natte omstandigheden over een gripvaste vloer. Neem eerst de huidige conditie van de vloer in ogenschouw en bepaal vervolgens de eisen die u stelt aan de nieuwe vloer.  Vergeet natuurlijk niet de weekmakers van rubber banden van bijvoorbeeld karretjes of steekwagens. Deze zijn namelijk funest voor de goedkopere vloeroplossingen.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube