• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Flexa betonverfHOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> FLEXA BETONVERF

Flexa betonverf (van fabrikant AkzoNobel) is geschikt voor alle steenachtige vloeren, De verf kan dus worden gebruikt voor balkons, de vloer in een schuur of berging, of op stoeptegels. Garagevloeren behoren ook tot de mogelijkheden. Vaak worden daarbij twee beperkingen genoemd: de verf zou wat minder bestand zijn tegen inwerking van chemicaliën en autobanden. De houdbaarheid van de betonverf van Flexa is circa 1 jaar (in ongeopende verpakking). Belangrijk gezondheidsaspect is dat de verf geen loodhoudende pigmenten bevat. De verf is leverbaar in circa zeven kleuren: beige-bruintinten, zwart, wit, grijs en steenrood.


Slijtvaste betonverf
Daarin is deze vloerverf zonder meer beperkter dan de onbeperkt mengbare professionele Jotun betonverf van vloeren-coatings.nl. Bij een juiste toepassing staat de betonverf van Flexa bekend als kras-, stoot- en slijtvast, Dit duidt op een goede uitharding van deze vloercoating en een voldoende hechting aan de ondergrond. Het geverfde oppervlak is gemakkelijk reinigbaar, wat de gebruiksvriendelijkheid aanmerkelijk verhoogt. Wie het aanbod aan verfmerken kritisch vergelijkt, komt vanzelf tot een goede conclusie.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube