• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

GAMMA en betonverfHOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> GAMMA EN BETONVERF

Voor de doe-het-zelver is GAMMA een voor de hand liggende keuze. De winkelketen geniet een grote bekendheid op het vlak van klussen in huis en andere benodigdheden voor huis en tuin. Het totaalpakket houdt ook in dat GAMMA en betonverf minder vanzelfsprekend kan zijn. Een bouwmarkt voor alles is meer generalist dan specialist. Ook kan door een prijsbeleid soms de kwaliteit van de schappen worden gedrukt: de producten zijn wel goedkoper, maar niet beter. Een bekend gezegde luidt ‘goedkoop is duurkoop’, Zeker voor een product als betonverf gaat dit gezegde op. In het ooglopend is dat laaggeprijsde verf minder kleurvast is. Bijvoorbeeld witte verf vergeelt snel. Als de kras- en slijtvastheid matig is, zit u qua aanzien van uw vloer ook al snel met een probleem. Voor uw verfproject biedt vloeren-coatings.nl u een professioneel product: Jotun betonverf. Als u vaker moet verven, is dat meer werk, duurder en meer milieubelastend!


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube