• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke garage coating kleuren zijn er?HOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> WELKE GARAGE COATING KLEUREN ZIJN ER?

Alle garage coatings kunnen op kleur worden aangemaakt. Alle kleuren zijn voorzien van unieke codes, deze codes worden ook wel kleurnummers genoemd. Deze kleurnummers zijn een wereldwijde standaard. Op dit moment bestaan er verschillende kleursystemen. Enkele bekende kleursystemen zijn RAL of NCS. RAL is een Duits kleuren systeem en NCS is een Scandinavisch systeem. Beide systemen zijn wereldwijd bekend en erkend.

Vele kleurencombinaties voor betonverf
Iedere coating maken wij voor u kosteloos op de gewenste kleur. Welke kleur u ook kiest wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt! Met de coatings van de Noorse verffabrikant Jotun zijn er meer dan duizend kleurcombinaties mogelijk. In sommige gevallen is het nodig de coating met twee lagen aan te brengen. Wij adviseren u zo goed mogelijk over de voorbewerking met als doel het beste eindresultaat.


Een nieuwe betonvloer en een betonverf
Bij een nieuwe betonvloer is het soms beter even te wachten met het aanbrengen van de coating in kleur. Een betonvloer moet nl eerst uitharden. De standaard regel voor het uitharden van een betonnen vloer is per week 1 cm. Is uw vloer 10cm dik dan moet u na het storten 10 weken wachten alvorens u maar iets kunt ondernemen qua coating. Een betonnen vloer mag maar 4 % vocht bevatten. Een primer is over het algemeen kleurloos en de eindlaag kan in alle RAL of NCS kleuren gekozen worden. Voor elke toepassing een eigen kleur of een praktische kleur. Natuurlijk kunt u ook verschillende kleuren gebruiken om mooie patronen, logo's, vakken of routesignalen te maken.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube