• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Garagecoating Technische Adviezen

HOME >> ADVIES >> Garagecoating Technische Adviezen

Een garagecoating aanbrengen is een karwei dat elke doe-het-zelver tot een goed einde kan brengen. Maar er zijn wel een paar zaken waarop gelet moet worden. Vloeren-coatings.nl informeert. Wie vloeren gaat verven in garages moet altijd de nodige voorbereidingsmaatregelen treffen. Ook bij de materiaalkeuze is het belangrijk de juiste afwegingen te maken. Hieronder is een overzicht van artikelen die u helpen om uw garage of bedrijfsruimte van een prachtige nieuwe laag vloerverf te voorzien. Meer weten over garagecoating aanbrengen? Vraag Vloeren-coatings.nl voor gratis advies!
Garagecoating aanbrengen - De vakman adviseert
  • meer advies
Een ruwe garagevloer? De beste aanpak!

Een ruwe garagevloer? De beste aanpak!

Regelmatig komen we situaties tegen waarbij de bestaande vloer niet helemaal netjes of vlak is afgewerkt.

more information
garagevloer verven

Uw garagevloer verven - Voordat u aan de slag gaat...

Een betonnen garagevloer is een robuuste ondergrond laat zich eenvoudig bewerken, goed schoon te houden en is eenvoudig in onderhoud. Maar er zijn wel dingen waar u rekening mee moet houden. Lees meer...

more information
Hoe moet ik een betonvloer ontvetten?

Hoe een betonnen garagevloer ontvetten?

Hoe een betonnen garagevloer ontvetten? Garagevloer voorzien van een coating dan is goed ontvetten een belangrijk aspect. Lees meer..

more information
Garagevloer coating met antislip

Garagevloer coating met antislip

Hoe gladder de garagevloer hoe meer kans op gladheid. Deze gladheid ontstaat met name zodra de garagevloer nat of vettig wordt. Gebruik daarom een garagevloer met antislip

more information
Zelf een garagevloer coaten

Zelf uw garagevloer coaten

Overweegt u om zelf de garagevloer coating aan te brengen?Iedereen kan zelf een garagevloer coaten...

more information
Garagevloer egaliseren

Garagevloer egaliseren - Tips en advies

Uw garagevloer egaliseren voordat u aan de slag gaat met uw garagecoating. De praktijk leert ons dat het echt een strakker resultaat geeft.

more information
garagevloer coaten

Garagevloer coaten - Juiste omstandigeheden en stappen

Iedereen kan zelf een garagevloer coaten. Het is een eenvoudige klus maar wel is het belangrijk een paar zaken goed op een rijtje te zetten.

more information
Mengen van een garagecoating - Hoe doe je dat

Mengen van een garagecoating - Hoe doe je dat?

Laten we eens kijken naar het mengen van een garagecoating. Het klinkt misschien een beetje raar maar er is een verschil tussen roeren en mengen! Zo spreken we bij een 1-komponentenproduct over roeren en bij een 2-componentenproduct over mengen.

more information
De droogtijd van uw garagecoating

De droogtijd van uw garagecoating

Wanneer we het over droogtijd hebben is er snel sprake van verwarring. Er zijn verschillende fasen waar u mee te maken krijgt indien u uw garagecoating gaat aanbrengen. Zo is er namelijk de droogtijd van een tussenlaag en de droogtijd van de toplaag. De droogtijd van beide lagen is gebaseerd op de som van twee factoren.

more information
Garagecoating verwijderen

Garagecoating verwijderen

Een garagecoating verwijderen. Soms moet dat. Maar hoe? Vloeren-coatings.nl adviseert.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube