• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een garagecoating in een autowerkplaatsHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> EEN GARAGECOATING IN EEN AUTOWERKPLAATS

Bent u op zoek naar de ideale vloeroplossing voor uw autowerkplaats? Regelmatig worden wij gevraagd voor het geven van advies of leveren van garagecoatings voor de vloer van een werkplaats. Voor verschillende bedrijven hebben we met een garagecoating product een perfecte en betaalbare oplossing gevonden voor in de autowerkplaats.

Eisen van een garagevloer
Aan de werkplaatsvloer worden tegenwoordig steeds meer uiteenlopende eisen gesteld. De vloeren dienen resistent te zijn voor het gebruik van oliŽn, vetten of chemicaliŽn en ook dient de vloer resistent te zijn tegen de zogenaamde weekmakers van autobanden, accuzuur of remvloeistof. Deze bestandsdelen brengen beschadiging aan het oppervlakte uw werkplaatsvloer. Last but not least worden er ook meer eisen gesteld aan het esthetische karakter van de vloer. Door te kiezen voor de juiste kleuren creŽert u een prettige, lichte en veilige omgeving voor uw medewerkers. Zeker ook handig indien de werkplaats ook het visitekaartje van de zaak is.


Een goede start voor uw werkplaats
Om een zo goed mogelijke oplossing te kiezen kunt u het beste vooraf vast stellen op welke manier de vloer gebruikt wordt. Wij hebben jarenlange ervaring met het toepassen van vloerverf in zowel nieuwbouw als renovatie vloeren. Wat uw wensen ook zijn onze producten bieden een betaalbare oplossing voor alle denkbare situaties. Daarom begint u voor een goede coating voor uw werkplaats bij vloeren-coatings.nl. Voor een werkplaatsvloer adviseren wij de Scanofloor Pre dekverf vloercoating waarmee uw vloer beschikt over een hoge kras- en slijtvastheid. Daarnaast biedt deze u een goede bescherming tegen olieŽn, vetten, zuren en zelfs weekmakers van banden. Pre Dekverf is een twee componenten watergedragen epoxy coating en voldoet aan de strengste eisen op het gebeid van veiligheid. Daarom wordt deze coating zelfs gebruikt in de gezondheidszorg of voedingsmiddelenindustrie.


Kleurrijk de voordeligste
Met een vloercoating haalt u een slijtvaste en hoogwaardige top coating voor uw werkplaats in huis. Daarmee beschikt u over een vloeroplossing flink voordeliger is dan bijvoorbeeld een gietvloer. Doordat onze betonverven verkrijgbaar zijn in nagenoeg alle kleuren creŽert u in een handomdraai de perfecte uitstraling voor uw bedrijf. Er zijn bijna geen vloeren die meer te verduren hebben dan de vloer van een autowerkplaats. Een goede voorbereiding is daarom echt het halve werk. Zorg er voor dat u de juiste afwegingen maakt bij het kiezen van een vloercoating. Veel werkzaamheden en kosten hangen af van de staat van de huidige vloer. Wij hebben jarenlange ervaring en staan u graag bij met tips en adviezen over het aanbrengen van garagecoatings op werkplaats- en industriŽle vloeren.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube