• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een garagecoating in een hangar?HOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> EEN GARAGECOATING IN EEN HANGAR?

Er zijn maar weinig vloeren die meer te verduren krijgen dan de vloeren in een hangar. Vuil, vet, olie chemicaliën en ook niet te vergeten het enorme gewicht van de vliegtuigen zelf. De banden van de vliegtuigen bevatten weekmakers. Deze weekmakers tasten de afdeklaag van uw vloer flink aan. Dat is een langzaam proces en zorgt voor een beschadiging van de oppervlaktelaag. Mochten de vliegtuigen voor langere tijd stilstaan zijn dit zeker aandachtsplekken voor de vloercoating.

Een betonvloer en extreme omstandigheden
Vloeren-coatings.nl is nauw betrokken geweest bij het renoveren van een hangarvloer op de luchthaven van Lelystad. Hierbij hebben wij geadviseerd om een pantsercoating aan te brengen. Een krachtpatser van Jotun welke goed bestand is tegen de extreme omstandigheden waar een hangarvloer aan word bloot gesteld. Pantsercoating zijn ijzersterk, slijtvast, vloeistofdicht en is zeer goed bestand tegen het gebruik van zuren, vetten en chemicaliën. Scanofloor Pantser is een 2 componenten epoxy coating en is oplosmiddelvrij. De coating wordt in verschillende lagen aangebracht om zodoende een zo groot mogelijke laagdikte te bereiken.


Een duurzaam resultaat met Scanofloor Pantser
Dit type vloerverf wordt in praktijk gebruikt als een harde afwerking van steenachtige vloeren. Denk aan zandcement-, beton- of anhydrietvloeren welke je vind in winkelvloeren, schoolvloeren, werkplaatsen of in parkeergarages. Een afwerklaag die zeer goed tegen een stootje kan, ideaal, ook dus voor deze hangarvloer. Overweegt u de aanleg van een nieuwe hangarvloer of bent u voornemens een hangarvloer te renoveren? Door uw vloer te coaten met de Scanofloor Predek vloerverf krijgt u een strak en zeer duurzaam resultaat. Uw vloer wordt beschermd met een ijzersterke, slijtvaste en vloeistofdichte toplaag die goed bestemd bij het gebruik van zuren, vetten en chemicaliën. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u voor een hangarvloer niet over één nacht ijs gaat. Maak een overzicht van de huidige situatie, uw wensen en eisen. Wij kunnen u vrijblijvend en professioneel adviseren voor de beste productkeuze. Onze duurzame en krachtige garagecoatings hebben zich reeds bewezen op vloeren van diverse hangars.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube