• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een garagecoating in een parkeerkelderHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> EEN GARAGECOATING IN EEN PARKEERKELDER

Een parkeergaragevloer wordt dagelijks zeer intensief gebruikt. Honderden auto's in en uit, olie, vet en uitlaatgassen vormen een ware aanslag op de parkeervloer. Een garagecoating biedt goede bescherming tegen deze invloeden en creëert bij gebruik van de juiste kleuren een prettige en veilige uistraling voor de bezoekers. Daarom is het niet verwonderlijk dat wij regelmatig benaderd worden door klanten die onze hulp of advies vragen bij het coaten van parkeergarages, parkeerkelders of parkeerdaken.


Schoonmaken van een garagevloer
In een ruimte die zo intensief gebruikt en vervuild wordt bent u gebaat bij dat de vloer in een handomdraai is schoon te maken. Met een garagevloercoating krijgt vuil praktisch geen kans meer om te hechten en zorgt u er moeiteloos voor dat de vloer knap blijft. De industriële garagecoatings van Jotun zijn goed geschikt voor zowel gebruik bij nieuwbouw als tijdens renovatieklussen. De coatings zijn duurzaam, kras- en slijtvast en laten zich goed toepassen in verschillende type parkeergarages. Door het gebruik van frisse kleuren kunt u ondanks de aanwezigheid van een minimale lichtinval toch een lichte en plezierige ruimte laten ontstaan.


Veiligheid in de parkeergarage
Over het algemeen zijn parkeergarages vrij donker. Dit komt meestal doordat er een gebrek is aan een natuurlijk lichtinval. Door het aanbrengen van een garagecoating, bijvoorbeeld in diverse kleurcombinaties, kunt u voor een complete metamorfose zorgen van uw parkeerruimte en geeft u bezoeker een veilig en vertrouwd gevoel. Aan antisliplaag draagt in grote mate bij aan de veiligheid van uw vloer. Met zo veel bezoekers, jong en oud, is het belangrijk dat een vloer ook bij natheid voldoende grip te laten bieden. Door het instrooien van antislipmiddel creëert u de gewenste ruwheid zowel op looppaden als de hellende rijstroken. Belijning is niet meer weg te denken uit de hedendaagse parkeerruimtes. De Jotun vloercoatings zijn verkrijgbaar in praktisch iedere denkbare kleur en leent zich daardoor ideaal voor het aanbrengen van bijvoorbeeld:
  • Belijningen
  • Parkeervakken
  • Routing instructies
  • PictogrammenVoor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube