• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Garagecoating in uw wasstraat - De ideale oplossing?HOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> GARAGECOATING IN UW WASSTRAAT - DE IDEALE OPLOSSING?

De vloeren en wanden van een wasstraat zijn vaak een verzamelplaats voor vuil en schimmels. Een garagecoating is dan ook een goede oplossing voor gebruik in de wasstraat! Indien de vloeren en wanden glad zijn afgewerkt is een garagecoating een perfecte beschermingslaag. De coating is eenvoudig en zelf aan te brengen waardoor u een hoop geld kunt besparen.


Waarom een garagecoating?
Naast esthetische motieven is er een hele andere goede reden voor het gebruik van een garagecoating in een wasstraat. Deze is te vinden op hygiënisch gebied. Want in ruimtes waar grote temperatuur- en vochtigheidsschommelingen plaatsvinden wordt de perfecte omgeving gecreëerd voor de groei van schimmels.


Betonverf tegen aangroei van schimmels
De aangroei van schimmels wordt bepaald door de mate van hechting van de schimmels en de ventilatiemogelijkheden. Dus hoe beter u de wasstraat kunt ventileren hoe minder schimmelaangroei er ontstaat. Daarnaast is de hechting bepalend. Hoe minder de schimmels zich kunnen hechten aan de ondergrond hoe beter u de ruimte schimmelvrij houdt. Daarom is een garagecoating een prima oplossing. Tegels worden afgewerkt met een voegnaad en juist deze naad is een goede plek voor de schimmels om zich te nestelen. U kunt de schimmels meestal herkennen aan kleine zwarte vlekjes in de voeg. Het aanbrengen van een garagecoating in de wasstraat is dus echt niet zo'n gek idee! Als de wanden met een garagecoating zijn afgewerkt zijn ze gladder dan glad. Een gladde muur is eerder droog en biedt vuil nauwelijks kans om te hechten. Dus naast een betere ondergrond om schimmels te voorkomen bespaart u tijd doordat u de wanden en vloeren van de wasstraat minder vaak hoeft schoon te maken!


Het toepassen van de betonverf
Als coating raden wij u aan te werken met de Scanofloor Pré Dekverf. Een krachtpatser van een vloercoating die is toe te passen op bijna ieder soort ondergrond. Deze coating is zeer goed bestand tegen vuil, vet, olie, remvloeistof, accuzuur. Wel zo praktisch voor gebruik in een wasstraat. Tenslotte wijzen wij u er ook op te letten op de weekmakers van autobanden. Deze weekmakers zorgen er voor dat de oppervlakte van uw gecoate vloer spoedig beschadigd zal raken. In een openbare ruimte waar zoveel water aan te pas komt bestaat er slipgevaar. Niet alleen voor de auto's maar misschien nog veel belangrijker voor de bezoekers. Breng daarom op deze plaatsen een antisliplaag aan in de vloer. Dit is zeer eenvoudig en u kunt zelfs zelf de gradatie anti slip bepalen.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube