• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Garagevloer coating - Waarom en welkeHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> GARAGEVLOER COATING - WAAROM EN WELKE

Garagevloer coating is een aantrekkelijke optie. Maar waarom eigenlijk? De garagecoating geeft de garage meteen een ander aanzicht. Mocht u er alleen de auto stallen, dan is dat misschien niet zo van belang. Maar garages worden voor meerdere doelen gebruikt. Een garage kan ook een autowerkplaats zijn, professioneel of als hobby. Dan is een prettige werkomgeving aangewezen. En een garagevloer coating is in alle kleuren leverbaar – u heeft keus genoeg.

Een goege voorbereiding geeft een mooie betonvloer
Als u een bestaande woning koopt, kan een garagevloer er lelijk uitzien. Ermee aan de slag gaan ter voorbereiding op de coating zal ertoe leiden dat u een veel mooiere en beter dweilbare vloer krijgt. Test vooraf de vloer altijd op zogenaamd gesloten beton waarop coatings te weinig hechten. Hoe doet u dit? Maak een plasje water op de vloer en kijk een tijdje later wat er is gebeurd. Is er een beetje water bovenop het beton blijven liggen, dan dient u de vloer op te ruwen.


Het aanbrengen van een nieuwe garagecoating
Oude verflagen test u door een driehoekje in te kerven, stevig plakband erop drukken en in één ruk te zien of het driehoekje loskomt. Neemt u bij twijfel contact op met vloeren-coatings.nl. Contact opnemen kan ook nodig zijn als de vloer sterk verontreinigd is door olie en bandensporen. Soms is schrobben met een zuuroplossing voldoende, soms is een waterstofzuiger beter, of kunnen geïsoleerde plekken een voor een worden behandeld. De garage coating aanbrengen doet u eenvoudig met roller en kwast.


Wat maakt een garagecoating zo bijzonder?
Wat een garagevloer bijzonder maakt in vergelijking tot andere vloeren is de belasting van de toplaag door uw autobanden. Dit is een zeer specifieke omstandigheid: weekmakers in uw banden kunnen een coating oplossen! U rijdt beetje bij beetje de verf naar buiten.                                       De Scanofloor Predek verf uit ons assortiment is een vloerverf voor garages en gegarandeerd bestand tegen de weekmakers. Dit garandeert een buitengewone hoge slijtvastheid. Overleg voor aanschaf of uw garagevloer voorbehandeld moet worden met een primer.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube