• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Garagevloer coating... Waar moet je op lettenHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> GARAGEVLOER COATING... WAAR MOET JE OP LETTEN

Om uw eisen in beeld te brengen dient u uzelf de volgende vragen te stellen:


Waar ga ik de garagevloer voor gebruiken:
 • Opslag of verplaatsen van goederen.
 • Gebruik van autobanden.
 • Gebruik van chemische stoffen.
 • Gebruik van zware materialen.

Wat zijn mijn overige aandachtspunten:
 • Esthetische eisen
 • Levensverwachting
 • Beschikbare aanbrengtijd
 • Beschikbare budget.

Wat voor betonverf voor mijn vloer?
Begin dus bij de basis: wat voor vloer wilt u coaten? Betreft het een betonvloer, cementdekvloer, anhydrietvloer of misschien wel hout? Een garagevloer wordt intensief gebruikt en de aan te brengen coating dient over een goede hardheid en krasvastheid te beschikken. Het van groot belang dat de coating goed bestemd is voor het gebruik van zuren, vetten of chemicaliën. Vergeet vooral niet rekening te houden met de weekmakers van autobanden. Deze weekmakers kunnen uw garagevloer coating aantasten.


Een aantal betonverven op een rij
Indien u deze vragen voor uzelf kunt beantwoorden kunt u een goede keuze maken voor het type product dat u gaat gebruiken voor uw garagecoating. Om u een goede indicatie te geven van de mogelijkheden hebben we verschillende producten voor u op een rijtje gezet. Het betreft stuk voor stuk kwaliteitsproducten die uiteraard in een breed kleurenscala te bestellen is.

 • Scanofloor uniprimer als een garagevloer coating: is een 2 componenten watergedragen epoxy impregneermiddel voor zuigende beton-, cementdek- en anhydrietvloeren en als stofbinder voor genoemde vloeren.
 • Scano vloer olie als garagevloer coating: is een 1 component transparante sealer voor binnen vloeren. Deze olie wordt gebruikt als stofbinder op beton-, cementvloeren in garages of bijvoorbeeld magazijnen.
 • Trestjerner als gewone binnen coating is een 1 component watergedragen, goed dekkende, slijtvaste, acrylaat-polyurethaan vloercoating. Is zeer goed geschikt in ruimtes zoals kelders, of opslagruimtes.
 • Oxan vloerverf als garagevloer coating: is een 1 component goed dekkende, slijtvaste, alkyd-polyurethaan vloercoating.
 • Predekverf als garagevloer coating: is een 2 componenten epoxycoating voor vloeren of wanden. Deze verf is bruikbaar op beton-, zand-, cement en anhydrietvloeren. Tevens geschikt voor gebruik op ingestrooide oppervlakten, asfalt- en betonvloeren, hout en metaal dat met een roestwerende coating is behandeld.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube