• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Uw garagevloer verven - Voordat u aan de slag gaat...HOME >> ADVIES >> GARAGECOATING TECHNISCHE ADVIEZEN >> UW GARAGEVLOER VERVEN - VOORDAT U AAN DE SLAG GAAT...

Een betonnen garagevloer is een robuuste ondergrond laat zich eenvoudig bewerken, goed schoon te houden en is eenvoudig in onderhoud. Wel zijn er een aantal nadelen te noemen. De vloer heeft een goedkope uitstraling, is snel stoffig, en de garagevloer is bijvoorbeeld moeilijk schoon te houden.

Een vloeistofdicht oppervlak voor uw garagevloer
Het coaten van uw garagevloer bied een praktische oplossing. Naast een prachtige uitstraling is uw garagevloer ook direct uitgevoerd met een vloeistofdichte en slijtvast toplaag. Stof en loskomende betondeeltjes behoren tot het verleden, vet, olie en zelfs zuren dringen niet meer door in uw garagevloer. Onze hoogwaardige garage coatings zijn kras-, slijtvast en zeer goed bestemd tegen weekmakers van autobanden.


Uw garagevloer en de voorbereidingen
Mocht uw garagevloer nog over een verouderde verflaag beschikken adviseren wij u deze vooraf te verwijderen. Hiervoor geld hoe beter de voorbereiding hoe beter het eind resultaat. Een voorbehandeling kent een aantal afwegingen. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder. Naast een schone en vetvrije vloer dient de vloer voldoende droog te zijn. Dit is met name van toepassing bij het aanbrengen van garage coating bij nieuwe betonvloeren. Het controleren van de vochtigheid is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, een kinderlijk eenvoudige klus. U plakt een transparante plastic zak met plakband op de betonvloer en laat deze 24 uur zitten. Na 24 uur controleert u op condensvorming onder de plastic zak. Treft u een geen condens dan kunt u aan de slag. Treft u juist condens aan dan dient de vloer nog beter gedroogd te worden. Voor een nieuwe cementvloer geld een droogtijd van circa 1 week per centimeter vloerdikte.


Het opruwen van een betonvloer
Indien uw betonvloer zeer glad is dan raden wij u aan om de vloer licht op te ruwen. Dit zorgt voor een betere hechting van de primer of coating. Wanneer uw vloer is voorzien van een betonverf dan is het oppervlakte veelal te glad. Dit is eenvoudig op te lossen door de vloer met hulp van een staalborstel of een betonets te bewerken. Na deze behandeling kunt u scheuren, kleine oneffenheden of gaatjes netjes opknappen met bijvoorbeeld de scanofloor multiplamuur of een Sterkvuller van Alabastine. Samengevat ziet u dat het goed mogelijk is om zelf uw garagevloer te coaten. Wij raden u aan u goed te verdiepen in de mogelijkheden en u al dan niet door ons goed te laten voorlichten.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube