• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Goedkope dekkende garagevloer coating - kan dat?HOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> GOEDKOPE DEKKENDE GARAGEVLOER COATING - KAN DAT?

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld: goedkope dekkende garagevloer - Kan dat? Veel van onze klanten zien uiteenlopende prijzen op internet en bij de bouwmarkt. Op de coatingmarkt worden diverse producten aangeboden maar niet alle zijn geschikt voor uw garagevloer.


De gebruikte componenten in een betonverf
De verschillen in prijs wordt voornamelijk veroorzaakt door de gebruikte componenten. Juist door de heftige concurrentie op de coatingmarkt wordt er vaak 'minder goede' componenten gebruikt. En dat kan op termijn problemen geven. De gebruikte componenten zijn bepalend voor de dekkingsgraad, kleurvastheid, lichtbestendigheid, kras-, slijtvastheid, mate van vloeistofdichtheid en lichtbestendigheid. Naast stoffen ter bevordering van de droogsnelheid en houdbaarheid bevat de garage coating vulmiddelen, pigmenten en oplosmiddelen. Tenslotte is ook de basis van de garage coating prijsbepalend. Dit kan bijvoorbeeld zijn op basis van acrylaat, alkydhars of een combinatie van beide.


Een goede kwaliteit betonverf geeft een goede bescherming
Zoals u ziet is een garage coating een complex product en de onderlinge verhouding van de componenten zijn bepalend voor de prijs. In goedkopere garage coatings vind u meer krijt, vulstoffen, pigment en water. De hoeveelheid en kwaliteit van het pigment zijn bepalend voor de kleurechtheid en de resistentie tegen verkleuring. Uitermate belangrijk bij een garage coating is dat deze beschermend is tegen zuren, oliën en de weekmakers in rubberbanden. De garage coatings van vloeren-coatings.nl zijn van goede kwaliteit en bieden zeer goede bescherming.


Prijzen van betonverf
Het coaten van uw garagevloer is een flinke klus en u wil het beste resultaat tegen een zo scherp mogelijke prijs. Mocht u een coating tegenkomen van € 12,- per liter dan kunt u gerust uw bedenkingen hebben. Als algemene stelregel voor kwaliteit en prijs houden wij een bedrag aan van tussen de €30,- en €50,- per liter. Tenslotte adviseren wij u goed te kijken naar het aantal vierkante meters dat u met een coating kunt dekken dan naar het aantal liters van de verschillende potten of blikken. Je rekent namelijkl niet per liter maar juist per meter en dat komt dan uit op de hoeveelheid liters die u nodig heeft.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube