• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Goedkope dekkende vloerverf – kan dat?HOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> GOEDKOPE DEKKENDE VLOERVERF – KAN DAT?

Cliënten zien bij specialisten en bouwmarkten veel prijsverschillen. Dit geldt zowel voor de huismerken als voor de meer gerenommeerde merken. De vraag naar duur of goedkoop is bij vloerverf dus zeer begrijpelijk en relevant. Bij de vraag of er een goedkope dekkende vloerverf is, dient u erbij stil te staan waaruit verf bestaat. Dat is namelijk bepalend voor kleurvastheid, krasvastheid, lichtbestendigheid, vochtdoorlaatbaarheid, enzovoort. Vloerverf bevat vulmiddelen, oplosmiddelen en pigmenten., etc. Daarnaast zijn er hulpstoffen voor droogsnelheid en de houdbaarheid van ongebruikte vloerverf. Verder kan de basis van de vloerverf verschillen: acrylaat, alkydhars, epoxy, etc.


Een goede verhouding tussen de kwaliteit en prijs van betonverf
Vloerverf is dus een ingewikkeld (chemisch) product. De onderlinge verhouding tussen de componenten bepaalt de prijs. In verven van mindere kwaliteit zit bijvoorbeeld meer water, krijt en vulstoffen. Ook de hoeveelheid pigment in een vloerverf zijn van groot belang met het oog op verkleuring. Bij een goedkope dekkende vloerverf zullen er dus minder pigmenten in de verf zitten. U wilt waar voor uw geld, dat is logisch. Bij vloer-coatings.nl zeggen we eenvoudigweg dat de wat duurdere verven uiteindelijk de goede vloerverven zijn. Bij het kopen van 1 liter verf voor € 10,- mag u gerust uw vraagtekens plaatsen. Een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs bij een goed dekkende vloerverf is € 30,- en € 40,- per liter.


Laat u goed informeren over de verschillende betonverven
Let u zelf eens op de vierkante meters die een vloerverf dekt en niet zozeer op de inhoud van een pot of emmer. En pas op met uitverkopen: een goedkope dekkende vloerverf kan ook overjarig zijn! Vloerverf wordt gebruikt voor vloeren en moet dus slijtvast zijn. Het is geen product voor kozijnen of voorop een muur . Het wordt daadwerkelijk betreden en moet dus slijtvast zijn. Afhankelijk van gebruik en doel van de vloer moet u uw product daarbij kiezen.


Lees meer artikelen over betonverf


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube