• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Histor betonverfHOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> HISTOR BETONVERF

Histor betonverf maakt deel uit van een enorm assortiment aan verven, lakken, latex. Histor is sinds 2007 onderdeel van PPG Industries, een zeer grote Amerikaanse international met uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder producten als betonverf. Histor dateert zelf het uit 1949. Het bedrijf rekent zich met recht tot bedrijfsnamen als Droste, Batavus en Douwe Egberts. Zoals iedere Nederlander ooit iets bij de HEMA koopt, verft hij ooit met een product van Histor.


In het zeer ruime Histor-assortiment valt betonverf enigszins in de buitencategorie van ‘speciale producten’. Het lijkt niet het eerste product waarmee het bedrijf zich associeert of in is gespecialiseerd. Er is een type verf voor binnen en buiten op basis van urethan-alkydhars, verdunbaar met terpentine en in vele kleuren leverbaar.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube