• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Houdbaarheid van BetonverfHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> HOUDBAARHEID VAN BETONVERF

De houdbaarheid van betonverf is van belang als u verf een tijd wilt bewaren. Fabrikanten en verkopers zullen u altijd een product leveren waarvan de houdbaarheidsdatum niet is verstreken. Waarom is het voor u dan toch nog belangrijk om op de houdbaarheid te letten? Voor de consument is de houdbaarheid van betonverf van belang omdat aankoop en gebruik uit elkaar kunnen liggen. Dat kan bij nieuwbouwprojecten: de planning valt anders uit. Hoelang blijft de verf goed?


Kleine reparaties aan een betonvloer
Bij geopende potten verf is de houdbaarheid 1 jaar gegarandeerd. Een voordeel van verf in eigen voorraad is dat u oppervlakken kunt uitbreiden in dezelfde kleur. Een andere reden is dat u simpelweg betonverf met houdbaarheid wilt voor kleine reparaties. Dit is misschien wel de hoofdreden, want we hebben graag dat een planning naar behoren verloopt. Een vlak aanvullen kan, als het niet anders is, met een andere kleurschakering. Maar beschadiging van een vloer kan altijd optreden! Een ongeluk zit in een klein hoekje: een zwaar en puntig voorwerp valt. Bij het herstel is het dan erg prettig dat u de originele verf nog hebt.


Houdbaarheid van betonverf
Met de genoemde termijnen van houdbaarheid van betonverf blijven de eigenschappen voor honderd procent bewaard. Er verandert niets in eigenschappen als mengen, aanbrengen, hechting en droogtijd. Dit is echter anders als het om 2 componenten verven gaat. Hiervan is de houdbaarheidsdatum veel korter. Epoxy blijft ongemengd maar 1 jaar goed. Een paar nuttige tips: bewaar verf altijd vorstvrij, bij geopende blikken maakt u de rand schoon en slaat de deksel goed dicht (velvorming komt door lucht), bewaar het blik ondersteboven en keer het af en toe om.


Lees ook deze nuttige artikelen over betonverfVoor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube