• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Houten vloer beschermen met een vloercoatingHOME >> ADVIES >> INFORMATIE OVER HOUTEN VLOEREN VERVEN >> HOUTEN VLOER BESCHERMEN MET EEN VLOERCOATING

Waar moet je op letten bij een houten vloer beschermen? De houten vloer heeft een andere hardheid en dat is meteen ook de charme van het materiaal. U kiest er dan bewust voor om de vloer niet af te dekken met tapijt of zeil. Wanneer we spreken over een houten vloer beschermen bedoelen we dat we een coating aanbrengen om de vloer in goede conditie te houden, zodat u er lang van kunt genieten.


Houtstapelbouw
Het aantal producten is gevarieerd en de kleur- en toepassingsmogelijkheden ook. Een belangrijke vraag is wat het gebruik van de ruimte is en daarmee ook de vloerbelasting. In een grand café ziet dat er anders uit dan in een woonkamer. Een expositieruimte wordt anders belast dan een kleine winkel. Als u uw houten vloer wilt beschermen met een vloercoating, dan is het zaak om een goed product te vinden. Een houten vloer beschermen kan met een dekkende of een transparante coating. Dat is primair een kwestie van smaak. Ook is het gebruik aan de orde: een witte vloer is 'besmettelijker' dan een bruine. Een technische tip is dat vloercoatings in hoogglans meer oneffenheden en stof tonen dan de zijdeglans of matte coatings.


Houten vloer beschermen met Jotun Oxan
In ons assortiment vindt u onder meer (Jotun Oxan Olie) tegenwoordig Scano vloerolie. Deze kleurloze olie dringt diep door in de houten vloer en bindt alle losse deeltjes. Het resultaat is een natuurlijke maar ook goed te onderhouden vloer. Het is een perfecte oplossing voor wie het uiterlijk van de vloer zo naturel mogelijk houdt maar toch een optimale bescherming nastreeft. Daarnaast is er bijvoorbeeld de Jotun Oxan Vloerverf. Dit is een slijtvaste 1 component vloerverf op basis van synthetische harsen enolyurethan en geeft een naadloze slijtvaste afwerking die zowel binnen als buiten toegepast kan worden.


Vloerverf is verkrijgbaar in vele kleuren
Jotun Oxan is ontwikkeld voor toepassing op vloeren die gemiddeld belast worden. Het product is leverbaar in nagenoeg elk denkbare kleur: u kunt uw vloer precies het uiterlijk geven dat u wenst. Wilt u in dit laatste nog een stap verder gaan, adviseren we Jotun trestjerner, een ultrasterke vloercoating die zich als weinig andere verven leent voor decoratieve verftechnieken.


Leest u ook deze nuttige betonverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube