• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Informatie over Houten Vloeren Verven

HOME >> ADVIES >> Informatie over Houten Vloeren Verven

Houten vloeren schilderen: het gebeurt vaker dan u denkt. Goed onderhoud van hout is ook hard nodig. Wij delen graag met u onze kennis over dit natuurproduct. Houten vloeren stellen heel andere eisen aan vloerverf dan vloeren van andere materialen. Dit komt door de specifieke eigenschappen van hout. Denk aan de gevolgen van slijtage, warmte en vocht. Vloeren-coatings.nl is een ervaren specialist op het gebied van houten vloeren. Graag vertellen wij u hoe u het beste resultaat krijgt als u hout gaat verven. Lees onderstaande artikelen rustig door. Zijn er nog vragen of hebt u persoonlijk advies nodig, bel ons dan. Ons advies is deskundig en gratis.
houten vloeren verven
  • meer advies
oude houten vloer

Vloerverf voor uw oude houten vloer

Uw oude houten vloer kunt u uitstekend opknappen met vloerverf producten. Vaak is dat ook nodig omdat oude houten vloeren sleets kunnen zijn. Of er is afbladderende verf. Ook kunnen er kleurverschillen zijn door inwerking van zonlicht of vuil.

more information
Oude houten vloeren onderhouden

Oude houten vloeren onderhouden

Oude houten vloeren onderhouden is niet moeilijk. Het onderhoud vraag wel wat extra aandacht. Lees meer...

more information
houten vloer lakken

Terras of houten vloer lakken

Terras of houten vloer lakken die buiten liggen, vergt meer aandacht dan hout als binnenwerk. Buiten zijn er meer invloeden op het hout. Lees meer hierover...

more information
Houten vloer beschermen

Houten vloer beschermen met een vloercoating

Een houten vloer beschermen met een vloercoating is vanzelfsprekend meer nodig dan een vloer van beton of een plavuizenvloer. De houten vloer heeft een andere hardheid en dat is meteen ook de charme van het materiaal. U kiest er dan bewust voor om de vloer niet af te dekken met tapijt of zeil.

more information
houten vloer schuren en lakken?

Waarom uw houten vloer schuren en lakken?

Waarom uw houten vloer schuren en lakken? Schuren is niet altijd het prettigste werk. U kunt geneigd zijn om het maar half te doen. Toch is dit niet de beste benadering. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer en de resultaten van het lakken.

more information
houten vloer schoonmaken

Oude houten vloer schoonmaken

Oude houten vloeren schoonmaken dient zorgvuldig te gebeuren. Een oude vloer kan erg vervuild zijn door bijvoorbeeld diep ingelopen stof en vet in deuken, kieren en kerven.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube