• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Jotun Jotanol - GrondverfHOME >> ADVIES >> VLOERVERF PRODUCTEN - DE SPECIALIST ADVISEERT >> JOTUN JOTANOL - GRONDVERF

Jotanol grondverf is een veelzijdige primer. Het is een grondverf die aan al uw verwachtingen voldoet: een basislaag die de ondergrond van uw toplaag isoleert en tegelijk voor een uitmuntende hechting zorgt tussen de toplaag en de ondergrond. Jotanol is een sneldrogende matte thixotrope grondverf op alkydbasis voor binnen en buiten. De verf is geschikt voor hout, kunststof, m.d.f., perspex, glassal, p.v.c. en trespa. Kunststof ruwt u licht op en ook bij harde keramische oppervlakken zet u liever eerst een proefstukje in de grondverf. Als u twijfelt over de hechting, overlegt u dan met vloeren-coatings.nl. Een extra toepassing is een isolatielaag op stucwerk met nicotineaanslag. U bespaart zich het verwijderen van deze specifieke aanslag – stof- en vetvrij maken blijven natuurlijk altijd nodig.


Jotanol is eenvoudig te verwerken
U kunt door de snelle droging van Jotun Jotanol grondverf meerdere lagen (licht opschuren) per dag aanbrengen. Meerdere lagen zijn nodig om vervuilde, vlekkerige ondergronden te isoleren. Door de snelle droging werkt u efficiënt en effectief: u vloer is in korte tijd gebruiksklaar. Vanwege de vlotte uitharding moet u wel binnen twee à drie weken de afwerklagen opbrengen voor een optimale hechting. De Jotanol grondverf van Jotun is vanzelfsprekend eenvoudig te verwerken met roller en kwast. Het opschuren gaat gemakkelijk. De verf zakt door een goede cohesie op verticale vlakken nauwelijks uit! Sommige grondverf bestaat alleen in wit en grijs, Jotanol is in diverse lichte kleuren leverbaar – dat is gunstig voor een egale kleur van de toplaag en bespaart u wellicht een tweede of derde toplaag.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube