• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Kantoorvloer verven: waarmee?HOME >> ADVIES >> ALLES OVER VLOEREN EN VLOERVERF >> KANTOORVLOER VERVEN: WAARMEE?

Een kantoorvloer verven is niet iets waar een ondernemer naar uitkijkt. Maar het spreekt vanzelf dat het weleens moet gebeuren. Een kantoor moet een aangename werkomgeving bieden. Bovendien is het mogelijk dat ook klanten de vloer betreden.

Ook kosten zijn een factor. Vloeren lijden door het geschuif van meubels. Ze moeten ook schoongehouden worden. De factuur van het schoonmaakbedrijf kan hoog oplopen als u het onderhoud van de vloer niet serieus neemt.

Vloeren-coatings.nl adviseert geregeld ondernemers die een oplossing zoeken voor hun kantoorruimte. De beste vloer voor de laagste prijs, is hierbij meestal het credo. Ons antwoord hangt af van de mate waarin de vloer gebruikt wordt.

De goedkoopste oplossing is een gewone vloerverf die uit één component bestaat. U brengt hiermee een beschermlaag aan die kras- en slijtvast is en heel mooi oogt. Nadeel is dat zulke coatings meestal niet zo goed bestand zijn tegen chemische stoffen en vloeistoffen. Maar als u daar in uw kantoor geen last van hebt, hoeft dit geen probleem te zijn.

Wordt de ruimte intensief gebruikt, biedt een epoxyvloer uitkomst. Dit is een zeer harde coating die wel bestand is tegen chemicaliën. Zulke verf heeft zeer goede decoratieve eigenschappen. De prijs is wel hoger.

Zelf kantoorvloer verven?

Uw kantoorvloer verven kunt u zelf doen om de kosten te drukken. De meeste vloercoatings laten zich gemakkelijk en snel opbrengen. Als u een goede planning maakt, hoeft uw bedrijf er niet onder te lijden. Het spreekt vanzelf dat een groot kantoor meer werk vraagt dan een klein.

Hebt u graag persoonlijk en gericht advies welke coating het best bij uw kantoorvloer past, neem dan contact met ons op en we bespreken de situatie.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube