• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

De ideale vloerverf voor een magazijnvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> DE IDEALE VLOERVERF VOOR EEN MAGAZIJNVLOER

Wat is de ideale vloerverf voor een magazijnvloer? En wat zijn de voordelen van verf op de vloer van uw magazijn of bedrijfsruimte? Vloeren-coatings.nl adviseert. Een magazijnvloer heeft lang niet altijd vloerverf. De gebruikers kunnen (ruw) beton afdoende vinden voor het gebruik van de ruimte. Maar er zijn ook zeer goede vloerverf toepassingen voor magazijnvloeren beschikbaar. Bij iedere magazijnvloer moeten we ons vragen stellen over minimale en maximale eisen. Iedere vloer moet toch ooit gereinigd worden. Hoeveel moeite kost dat en is het resultaat naar tevredenheid? Iedere vloer wordt door gebruik vlekkerig. Waar ligt de grens?


Een grote belasting voor de betonverf
Een magazijn of andere opslagruimte wordt in veel gevallen intensief gebruikt. De belasting van de vloer kan enorm zijn. De mensen die er lopen brengen via hun schoenen vuil mee, er rijden vorkheftrucks, er wordt geschoven met pallets en stellingkasten. Het is haast onvermijdelijk dat een vloer beschadigd raakt. Ook het schoonmaken van de vloer stelt steeds hogere eisen als er geen afdoende bescherming wordt geboden.


Het schoonhouden van de betonverf en uw magazijn
Daar komt een ander aspect bij. Klanten die in uw magazijn komen en de mensen die er werken, zien de eventuele vervuiling. Een magazijn dat aan hoge wettelijke eisen moet voldoen op het gebied van hygiëne en een magazijn dat nauwelijks eisen kent, vormen beide een visitekaartje voor klanten en personeel. Waaraan geeft u de voorkeur: een mooi of lelijk visitekaartje? Vloerverf voor een magazijnvloer zorgt ervoor dat uw magazijn toonbaar blijft. Uw personeel zal er met meer plezier werken, en onderhoudstechnisch stelt een geverfde vloer lagere eisen (dus: minder kosten)


Welke vloerverf moet ik voor mijn magazijn kiezen?
Allemaal overwegingen om een vloerverf voor een magazijnvloer aan te brengen. Voor de aanblik, het schoonhouden en de duurzaamheid. Vloeren-coatings.nl heeft, zeker ook voor grotere magazijnvloeren, Oxan Olie in het assortiment. (Oxan Olie) tegenwoordig scano vloerolie is een goedkope en zeer slijt- en krasvaste transparante 1K vloercoating op terpentinebasis. Dit topproduct is bestemd voor beton, hout en tegels, en kan zelfs op wanden worden aangebracht. Wij kunnen u desgewenst ook helpen met belijningsverf voor uw magazijn.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube