• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Oude houten vloeren onderhoudenHOME >> ADVIES >> INFORMATIE OVER HOUTEN VLOEREN VERVEN >> OUDE HOUTEN VLOEREN ONDERHOUDEN

Oude houten vloeren onderhouden is niet moeilijk. Het vraagt wel wat extra aandacht. Een goede vloercoating kan uw oude houten vloeren onderhouden en in topconditie houden. Hout is een beweeglijk materiaal. Hoewel de beweeglijkheid niet altijd even sterk aanwezig blijft, is hout altijd gevoelig voor temperatuurverschillen en vocht. Het is alleen daarom al aangeraden altijd te zorgen voor een ruimte met voldoende ventilatie. De vloer goed schoonhouden en op gezette tijden een nieuwe verflaag aanbrengen houden het materiaal eveneens in goede conditie. Vloeren-coatings.nl adviseert u graag welke van onze producten het meest geschikt zijn. We voeren overwegend coatings van het Noorse merk Jotun. Deze zijn ruim toepasbaar, duurzaam, slijtvast en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het assortiment is afgestemd op het gebruik van een vloer: woonkamer, atelier, winkelruimte enzovoort.


Oude houten vloeren onderhouden met Jotun
Transparante (Jotun Oxan Olie) Scano vloerolie is een veelgebruikte oplossing voor wie een natuurlijke look prefereert maar het hout toch adequaat wil beschermen. Jotan Trestjerner, van dezelfde fabrikant, biedt een kwalitatief hoogwaardige coating die bestendig is tegen krassen en slijtvast. Dit product is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. De perfecte vloerverf voor uw woonkamer, maar ook toepasbaar in magazijnen, opslagruimtes, gymzalen en andere locaties!


Zorg voor een goede onderlaag voor uw vloer
Oude houten vloeren onderhouden is één, het aanbrengen van de eerste verflaag is een andere belangrijke zaak. Een verflaag is hoe dan ook dun, u kunt er nauwelijks oneffenheden mee verbergen. Dus hoe beter u schuurt, hoe mooier uw vloer. Dat is goed voor het aanzien, maar ook voor het gemakkelijker schoonmaken. Bij een dekkende toplaag kunt u grondverf overwegen.


Zorg voor een slijtvaste vloer
Jotun heftgrunning is een sneldrogende matte thixotrope grondverf op alkydbasis voor binnen en buiten, welke op de meeste ondergronden een zeer goede hechting geeft. Bij een sterk vervuilde vloer is Jotanol ook een goede isolatielaag. Onvermijdelijk kunnen looppaden ontstaan. U kunt de vloer ontzien met zacht schoeisel maar meestal zijn we niet consequent en kinderen al helemaal niet. U kunt deze in het onderhouden van oude houten vloeren het best geregeld bijwerken. Hierdoor voorkomt u dat er een steeds groter stuk opnieuw geverfd moeten worden.

Leest u ook deze nuttige betonverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube