• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een patroon maken met garagecoatingHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> EEN PATROON MAKEN MET GARAGECOATING

Waarschijnlijk is dit niet het eerste wat er bij u opkomt maar een garagecoating leent zich er zeer goed voor om de mooiste patronen op uw vloer de maken. Doordat de coating nagenoeg in alle kleuren leverbaar zijn kunt u zich naar alle hartenlust uitleven. Veel klanten denken bij een designvloer direct aan een traditionele gietvloer. Echter zodra de vloer over de perfect ondergrond beschikt krijgt u ook moeiteloos een prachtig resultaat met een garagecoating.

Een scchraplaag voor uw betonvloer
Natuurlijk beschikt een gietvloer over een langere levensduur dan de gecoate vloer maar als u beide opties qua kosten naast elkaar zet kan het zeker de moeite waard zijn om toch voor een geverfde vloer te kiezen. Deze zal eerder aan een nieuwe opfrisbeurt toe zijn maar hoeft zeker geen probleem te zijn. Zoals hierboven al beschreven dient voor het mooiste resultaat uw vloer wel eerst in voldoende mate glad te zijn. Hiervoor raden wij aan een schraplaag aan te brengen. Met een schraplaag wordt er net als bij een gietvloer een nieuwe strakke laag over de bestaande betonvloer aangebracht. Daarmee maskeert u alle scheuren, kieren en ruwe stukken. In de praktijk wordt deze vloer door een professional aangebracht. Deze klus is voor een doe het zelver eigenlijk niet uit de voeren.


Betonverf voor uw betonvloer
Na de schraplaag raden wij u aan de vloer af te werken met de vloerverf trestjerner. Deze is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en daar maakt u al dan niet met hulp van een sjabloon de mooiste patronen mee. Patronen of sjablonen worden door veel van onze zakelijke klanten gebruikt om logo's mee te maken of looppaden en bewegwijzering aan te brengen op de vloeren.


Een garagecoating beschikt over de volgende plezierige eigenschappen:
  • Naadloos
  • Snel beloopbaar
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Duurzaam

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube