• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Predek Vloerverf - Betonverf Epoxy CoatingHOME >> ADVIES >> VLOERVERF PRODUCTEN - DE SPECIALIST ADVISEERT >> PREDEK VLOERVERF - BETONVERF EPOXY COATING

Predek Vloerverf heeft net als alle andere producten van vloeren-coatings.nl een hoge slijt- en krasvastheid. Deze vloerverf combineert deze eigenschappen met een hoge resistentie tegen chemicaliën, zuren, olies en oplosmiddelen. Een andere eigenschap is waterbestendigheid in combinatie met dampdiffuus zijn. U heeft met dit verfproduct dus vele toepassingsmogelijkheden.


Watergedragen vloerverf
De 2-componenten epoxy vloercoating Predek Vloerverf is watergedragen. Bij het mengen en verdunnen van de componenten gebruikt u ook water. De vloerverf is geschikt voor binnen en buiten. Hoewel we spreken van betonverf hecht de verf op uitlopende ondergronden: betonvloeren, zand-cementvloeren, asfalt-betonvloeren, anhydrietvloeren en op ingestrooide oppervlakken. Ook op hout kan de verf worden toegepast. Metaal dient u eerst met een roestwerende primer te behandelen.


Een naadloos oppervlak met Scanofloor Predek vloerverf
Predek Vloerverf wordt gebruikt in bad- en wasruimtes, garages, kelders, in de voedingsmiddelenindustrie. Kortom op alle vloeren waar een hygiënische slijtvaste en chemicaliën resistente coating noodzakelijk is. Uiteraard kunnen er ook de wanden mee worden afgewerkt. Het resultaat is altijd een naadloos en makkelijk schoon te houden oppervlak. Door het ruime kleuraanbod (RAL en NCS kleuren, halfglans) voldoet het product ook aan uw esthetisch eisen. De coating aanbrengen kan met kwast, kortharige verfrol of airless-verfspuit. Overlegt u met vloeren-coatings.nl of uw vloer voorbehandeld moet worden, in de zin van onder meer schuren, opruwen, reinigen en het gebruik van een primer. Een goed begin blijft het halve werk! Na het mengen van de componenten van Predek vloerverf heeft u twee uur tijd om de verf te verwerken, wat ook een goede voorbereiding nodig maakt.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube