• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

De prijs van betonverfHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> DE PRIJS VAN BETONVERF

Bij vloeren-coatings.nl menen we dat de prijs van betonverf op zich een slechte raadgever is. Het gaat om toepassing, duurzaamheid en vergelijking met andere vloer- en wandafwerkingen. De prijs van betonverf correspondeert, met andere woorden, met wat u van het product verwacht. Dat is heel wat, als we naar de belasting en functie kijken. De verf wordt gebruikt in natte ruimtes (badkamers) of waar chemicaliën kunnen voorkomen (garages) of wordt direct blootgesteld aan klimaatinvloeden (terras, balkon). Op een vloer is er bovendien altijd sprake van loopbelasting. U kunt dit vergelijken met de zijkanten van uw bureau waarop de belasting ongeveer ‘0’ zal zijn. Laagdikte en hechting zijn essentieel. Kwaliteit is daarom belangrijk. Laat u goed adviseren.


Hoe slijtvast is de Betonverf?
Slijtvastheid van betonverf bepaalt mede de prijs van de betonverf. Meer betalen is eigenlijk besparen, hoe vreemd dat ook klinkt. Wie een goedkope vloercoating aanbrengt met een lage slijtvastheid moet immers sneller overschilderen. Vergelijk het met goedkope tapijttegels versus hoogpolig tapijt. De tegels gaan snel los en dan zal opnieuw de beurs getrokken moeten worden. Vloeren-coatings.nl levert uitsluitend professionele producten die voordien exclusief voor bedrijfsmatig gebruik waren. Particulieren gaan echter steeds hogere eisen stellen aan een doe-het-zelf-klus. Daarom kunt u nu ook als particulier deze professionele verven gebruiken.


De Betonverf van Jotun
De Jotun-verven staan wereldwijd bekend als zeer goede coatings voor vloeren en wanden. Onze Jotun-verven voldoen aan de hoogste Scandinavische milieu-eisen. Als bekend stelt men daar hoge eisen, door het weer maar ook door mens- en milieuopvattingen. De prijs van betonverf kunt u het best vergelijken met tegels en plavuizen. Dan is de prijs per m2 gering, zeker als we arbeidskosten erbij betrekken. Per pot betaalt u voor Jotun-betonverf een bedrag vanaf ongeveer 16 euro, afhankelijk van de soort.


Slijtvaste betonverf bij vloeren-coatings
Vloeren-coatings.nl heeft dan ook al zeer uiteenlopende projecten begeleid, van het verven van een vliegtuighangar tot het schilderen van een huiskamer met natuurstenen vloer, en daar tussenin winkels en kantoren. Men had op veel van die plaatsen voor andere oplossingen kunnen gaan, maar men koos voor kwaliteit, decoratie en duurzaamheid. U toch ook? Ook moet u weten dat de betonverf eigenlijk altijd slijtvast is maar Krasvast is een andere term. Krasvast hebben wij niet in de hand en kunnen dat ook niet garanderen. Een kras met een scherpe tafelpoot is natuurlijk al snel gemaakt.


Leest u ook deze nuttige artikelen over betonverf


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube