• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Rollers en kwasten bij vloercoatings?HOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> ROLLERS EN KWASTEN BIJ VLOERCOATINGS?

Rollers en kwasten gebruiken bij vloercoatings? U denkt wellicht dat voor uw betonvloer echt wel wat anders nodig is. Nee dus. Vloercoatings (epoxy coatings) kunnen eenvoudig met roller en kwast worden aangebracht. Een gekamde spaan kan nuttig zijn als u geringe oneffenheden met een extra dikte wilt verhelpen.


Kwaliteitsproducten voor uw betonverf
Onze klanten bij Vloeren-coatings.nl zijn soms aarzelend of ze er wel aan kunnen beginnen. Dat bij vloercoatings weinig meer nodig is dan rollers en kwasten, stelt ze gerust. Het lijkt eigenlijk heel erg op het schilderen van een muur. Onze adviezen en onze kennis van kwaliteitsproducten doen de rest. Vloeren-coatings.nl heeft verf voor alle omstandigheden en locaties, voor binnen en buiten. Wij gaan voor kwaliteit en gebruiksgemak. Uw balkon, garagevloer, badkamer kunnen zo ter hand worden genomen!


2 componenten verfrollers
Ook voor grotere projecten vormen rollers en kwasten de basis van uw werk. We adviseren u graag over benodigde gereedschappen. Bij 2 componenten vloercoatings gebruikt u bij voorkeur een pluisvrije vachtroller. Deze zijn in verschillende breedtes leverbaar. Het maakt niet zo veel uit welke u kiest, maar meestel wordt gewerkt met een roller van 25 cm breed. Rollers en kwasten bij vloercoatings zijn niet duur. Elke verfwinkel heeft ze in voorraad. U gebruikt ze liever eenmalig. Dat wil zeggen: voor één laag. De ervaring leert dat uitspoelen lastig is en meer geld en moeite kost dan een andere roller en kwast.


Een makkelijke oplkossing met betonverf
Waar een roller het meest geschikt is voor grotere oppervlakken, is de kwast bij uitstek bedoeld voor fijner werk en het afwerken van randen en hoeken. Dat vloercoatings zo eenvoudig kunnen worden aangebracht, verklaart de populariteit van onze producten. Op veel plaatsen zou ook gekozen kunnen worden voor bijvoorbeeld plavuizen en tegels. Maar in plaats van getob met tegellijm en slijptollen, kiest men eenvoudig voor een strak en slijtvast coating oppervlak dat zich (bijna) vanzelf uitrolt.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube