• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Rollers en kwasten bij garagecoatings?HOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> ROLLERS EN KWASTEN BIJ GARAGECOATINGS?

Heb ik rollers en kwasten nodig bij het aanbrengen van garagecoatings? Dat is een vraag die wij regelmatig horen bij Vloeren-coatings.nl. De meeste mensen denken dat ze voor het aanbrengen van een garagecoating andere applicatiematerialen nodig hebben. Maar het antwoord is eenvoudig ja!


Verfrollers voor uw betonverf
De meeste mensen denken dat ze net als met stucwerk aan de slag moeten met een spackmes, rijlatten of spatels. Maar het aanbrengen van een garagecoating is betrekkelijk eenvoudig. Of het nu gaat om uw garage, werkplaats, showroom, magazijn, loods, winkel of bijvoorbeeld zelfs een scheepswerf of hangaar, het aanbrengen van de coating kan gewoon worden uitgevoerd met behulp van een verfroller en een kwast. U kunt het beste werken met een vachtroller die pluisvrij is. Deze zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. De breedte die u kiest is afhankelijk van het project maar in de meeste situaties adviseren wij een roller met een breedte van 25 cm. Voor uw gemak dient u de roller op een bezemsteel of houten stok te bevestigen. U kunt eenvoudig de benodigde materialen meebestellen met uw order. Natuurlijk kunt u deze materialen zelf halen bij de bekende doe het zelf winkels.


Laat uw garagvloer goed drogen
Wij adviseren u per coatinglaag de rollers en kwasten eenmalig te gebruiken. Op die manier haalt u het beste resultaat en weet u zeker dat u niet, per ongeluk, de coating te verdunt aanbrengt. De populariteit van onze garagecoatings is mede te danken aan de eenvoudige manier van aanbrengen. Met de goede voorbereidingen heeft u in een handomdraai een prachtig resultaat. Let u wel goed op dat u de betonvloer voldoende laat drogen en uitharden! U kunt pas een de slag met een garagecoating of primer zodra de vloer voldoende is gedroogd. In het algemeen houden wij een aan droogtijd van 1 centimeter per week.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube