• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een ruwe garagevloer? De beste aanpak!HOME >> ADVIES >> GARAGECOATING TECHNISCHE ADVIEZEN >> EEN RUWE GARAGEVLOER? DE BESTE AANPAK!

Regelmatig komen we situaties tegen waarbij de bestaande vloer niet helemaal netjes of vlak is afgewerkt. Is er bij uw vloer sprake van geen vlakke ondergrond, beschadigde stukken of een ruwe ondervloer? Geen nood! Maar let wel op want u kunt niet direct beginnen met de garagacoating aan te brengen. Het beste resultaat bij een flink ruwe garagevloer krijgt u door eerst een schraplaag aan te brengen. Daarmee herstelt u alle scheuren, gaten en beschadigde stukken. Zou u dit niet doen dan levert dat u twee problemen op: de vloer ziet er na het coaten niet strak uit en de beschadigde of ruwe stukken zijn heel erg slecht schoon te maken/houden.


Wat is schraplaag?
Een schraplaag is een 2 componenten product welke bestaat uit een epoxy hars en een vulstof. Deze laag zorgt ervoor dat na het aanbrengen er een keiharde, slijtvaste zelfnivellerende basislaag ontstaat. Door het zelfnivellerende karakter werkt het automatisch kleine beschadiging, krassen en putten weg.


Het Mengen van een schraplaag
Gaat u aan de slag met een schraplaag let op dat u deze rustig mengt. Zou u deze te wild mengen dan komt er te veel lucht in de coating. Deze leveren vervolgens luchtbellen op en dat zorgt voor een veel minder mooi eindresultaat. Meng altijd machinaal, maar zet de boormachine op een zo laag mogelijk toerental. Het zelfnivellerende karakter van de schraplaag zorg voor een prachtig stak eindresultaat. Let wel op dat de vloer voldoende vlak is, want zou de vloer te veel hellen dan gaat u uw doel voorbij!


Een mooie onderlaag geeft een mooie betonvloer
Bent u er niet zeker van dat de schraplaag luchtbelvrij is rol dan de vloer nog even na met een prikrol. Deze verwijderd ook de laatste luchtbellen en zorgt voor een prachtig resultaat. Is uw vloer nog erg ruw? Geen nood want er zijn diverse oplossingen voorhanden voor het beste resultaat. Het klinkt eenvoudig maar een goed begin is echt het halve werk. Dus zonder knappe onderlaag haalt u nooit het beste resultaat. Beoordeel de vloer en maak voor uzelf de juiste afwegingen.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube