• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf Advies - Waardevolle en Nuttige Artikelen

HOME >> ADVIES

Met plezier voorzien wij u gratis geheel van nuttige artikelen over betonverf. Waardevolle adviezen over de bescherming van uw garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, winkelvloer, e.d. Wij krijgen veel betonverf vragen...en het juiste advies is essentieel. Veel antwoorden zijn nuttig voor iedereen die vloeren wil verven. Daarom hebben wij besloten deze informatie, via onze website, aan u ter beschikking te stellen.

Bel gerust als u nog vragen heeft... we helpen u graag verder.
Betonverf Artikelen
  • meer advies
vloerverf-advies

Vloerverf - Algemeen advies

Wanneer moet u vloerverf gebruiken? En welke? Kan een vloercoating wel gecombineerd worden met vloerverwarming? En wat betekenen termen als antislip en twee componenten?

more information
garagevloer adviezen

Advies over Garagevloeren

Garagevloeren verschillen van andere vloeren. In een reeks informatieve artikelen vertellen wij u waaraan u moet denken als u een garagevloer van een nieuwe coating wil voorzien.

more information
belijningsverf

Belijningsverf - Wat u moet weten

Belijningsverf is een speciale tak binnen de vloerverf. Het is een verf die toegepast wordt in bedrijven, parkeergarages, sporthallen en andere locaties waar de vloer de regels bepaalt.

more information
Betonverf - Tips en Advies van de Vloerverfspecialist

Betonverf - Tips en Adviezen

Betonverf is een veelgebruikte verf voor vloeren. Het is een vloerverf die veelzijdiger is dan de naam doet vermoeden. Vloeren-coatings.nl licht u graag in over alle mogelijkheden.

more information
vloeren en vloerverf

Alles over Vloeren en vloerverf

Vloeren stellen allemaal hun eigen eisen. Het hangt sterk af van de ruimte en het doel waarvoor deze gebruikt af. Hier vindt u artikelen met nuttige tips.

more information
betonvloeren en advies

Wat u moet weten over Betonvloeren

Betonvloeren zijn de normaalste zaak ter wereld. U vindt ze bijvoorbeeld in de meeste recent gebouwde woningen. Wij vertellen u graag wat u met zo'n vloer kunt doen.

more information
houten vloeren verven

Informatie over Houten Vloeren Verven

Houten vloeren schilderen: het gebeurt vaker dan u denkt. Goed onderhoud van hout is ook hard nodig. Wij delen graag met u onze kennis over dit natuurproduct.

more information
vloeren verven advies

Alle Artikelen over Vloeren verven

Vloeren verven is voor de meeste mensen geen alledaagse klus. Velen hebben wel ervaring met muren schilderen, maar een vloer is toch wat anders. Vandaar onze tips.

more information
Garagecoating aanbrengen - De vakman adviseert

Garagecoating Technische Adviezen

Een garagecoating aanbrengen is een karwei dat elke doe-het-zelver tot een goed einde kan brengen. Maar er zijn wel een paar zaken waarop gelet moet worden.

more information
Vloerverf producten

Vloerverf producten - De Specialist adviseert

Op zoek naar vloerverf producten? Wij delen met u onze kennis over de beste typen vloerverf, oliŽn en coatings.

more information
Welke vloerverf voor mijn vloer

Welke vloerverf voor mijn vloer?

Welke vloerverf moet ik gebruiken voor mijn vloer? Die vraag komt veel voor. Er zijn zoveel merken en soorten en zoveel verschillende ondergronden. Een oude houten vloer is geen vers gestorte betonvloer. Een garage vereist wat anders dan een keuken in een restaurant of een douchecabine.

more information
Vloeren en verf: een groot assortiment

Vloeren en verf: een groot assortiment

Vloeren en verf: Waar moet je op letten? Een goede vraag... ontdek de belangrijkste aspecten van een goede vloerverf.

more information
Vloerverf kopen - uw vragen vooraf beantwoord

Vloerverf kopen - uw vragen vooraf beantwoord

U wilt vloerverf kopen? Een goed begin is het halve werk. Dat is een bekende uitdrukking die we bij Vloeren-coatings.nl hoog in het vaandel dragen. Welke vragen dient u zich vooraf aan het kopen van vloerverf of betonverf te stellen?

more information
Vloerverwarming en een vloercoating

Een Vloerverwarming en een vloercoating aanbrengen

Kan ik een vloercoating aanbrengen op een vloer met vloerverwarming? Dat is een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen bij vloeren-coatings.nl.

more information
linoleum vloeren?

Wat zijn linoleum vloeren? En kunt u ze schilderen?

Wat zijn linoleum vloeren? En kunt u ze schilderen? Iedereen kent ze uit de gymzalen en ziekenhuizen. Linoleumvloeren zijn niet weg te denken uit bedrijfsruimten, kantoren en klaslokalen. Maar ook bij mensen thuis. Het gebruiksgemak, de vele decoratieve mogelijkheden, de duurzaamheid, de hygiŽne zijn slechts een greep uit de vele voordelen.

more information
Betonverf aanbrengen

Hoe moet ik betonverf aanbrengen?

Waar moet u op letten bij het aanbrenegen van een betonverf? Belangrijk is dat u de juiste producten gebruikt en de volgende aanwijzing volgt....

more information
Tegels verven met betonverf?

Tegels verven met betonverf?

Een eerlijk advies over tegels verven met betonverf is nodig? Mensen vragen het zich vaak af... kan het? Het ligt ook niet meteen voor de hand: tegels zijn immers tegels...

more information
Betonverf kopen

Betonverf kopen... Waar moet je op letten?

Zowel wat betreft het betonverf voorbereidende werk als de uitvoering en afwerking moet je op veel letten. Dat start met de juiste betonverf kopen. Zorg dan dat je start met passend betonverf product voor uw betonvloer...

more information
Hoe moet ik betonverf verwijderen?

Hoe moet ik betonverf verwijderen?

Betonverf verwijderen is op meerdere manieren mogelijk en vaak noodzakelijk. Uw garagevloer coating kan aan een nieuwe toplaag toe zijn. Door intensief gebruik kunnen er sleetse plekken zijn en vervuiling. Mogelijk dat de verflaag ooit niet geheel correct is aangebracht en nu begint af te bladderen.

more information
Oude houten vloeren onderhouden

Oude houten vloeren onderhouden

Oude houten vloeren onderhouden is niet moeilijk. Het onderhoud vraag wel wat extra aandacht. Lees meer...

more information
Houten vloer beschermen

Houten vloer beschermen met een vloercoating

Een houten vloer beschermen met een vloercoating is vanzelfsprekend meer nodig dan een vloer van beton of een plavuizenvloer. De houten vloer heeft een andere hardheid en dat is meteen ook de charme van het materiaal. U kiest er dan bewust voor om de vloer niet af te dekken met tapijt of zeil.

more information
Cementsluier: wanneer en hoe verwijderen?

Cementsluier: wanneer en hoe verwijderen?

Wat is cementsluier? Wanneer heb ik er last van op mijn cementvloer? En hoe moet ik het cementsluier verwijderen? Lees meer...

more information
Betonnen vloer verven

Betonnen vloer verven

Een betonnen vloer verven is een verstandige overweging als u gemakkelijk en snel een vloer wilt beschermen of verfraaien. Ontdek waar u op moet letten...

more information
designvloer

Een designvloer maken met vloerverf

Een designvloer maken met vloerverf is goed te doen. De coatings zijn in alle denkbare kleuren leverbaar en goed verwerkbaar in patronen en sjablonen. Het procťdť kan ook nog eens budgettair gunstig zijn.

more information
magazijnvloer

De ideale vloerverf voor een magazijnvloer

Een magazijnvloer heeft lang niet altijd een vloerverf. De gebruikers kunnen (ruw) beton afdoende vinden voor het gebruik van de ruimte. Maar er zijn ook zeer goede vloerverf toepassingen voor magazijnvloeren.

more information
showroomvloer

Welke vloerverf voor uw showroomvloer

Vloerverf voor uw showroomvloer kan een volwaardig alternatief zijn voor tegels of gietvloeren. Nadeel van tegels kan zijn dat u het strakke naadloze effect mist. Gietvloeren vereisen vakmanschap, zijn duur en soms gaat er wat mis met de vloeistofdichtheid. Veranderingen en herstelwerkzaamheden zijn moeilijker dan bij een vloercoating.

more information
buitenvloer

Welke vloerverf voor uw buitenvloer

Een buitenvloer van hout of beton heeft meer te lijden dan een binnenvloer. De buitenvloer staat bloot aan grote temperatuursverschillen, inwerking van vocht en direct zonlicht met uv-straling.

more information
winkelvloer

Vloerverf voor uw winkelvloer

Vloerverf voor uw winkelvloer is een goede oplossing voor een aantrekkelijke afwerking van vloeren. Een vloer die glad is, gemakkelijk te reiniging en geheel naar eigen inzicht kan worden ontworpen. Lees meer...

more information
keukenvloer

De beste vloerverf voor uw keukenvloer

Vloerverf voor uw keukenvloer moet aan hoge eisen voldoen. Een keuken is een van de meest belopen plaatsen in huis. Bovendien wordt er staande gewerkt met een intensieve vloerbelasting rond het fornuis, het aanrecht, de koelkast enzovoort.

more information
badkamervloer

Coating voor de badkamervloer

Coating voor de badkamervloer, kan dat? Een badkamervloer is vaak betegeld. Dat is logisch omdat een badkamervloer nu eenmaal waterdicht moet zijn. Toch kan het idee wat achterhaald zijn. Vloercoatings voor badkamervloeren zijn sterk verbeterd.

more information
Welke coating voor mijn garagevloer

Welke coating voor mijn garagevloer?

Indien u overweegt uw garagevloer te voorzien van een garagecoating dan dient u eerst het type coating te bepalen. Daarnaast dient u te overwegen of u een ťťn- of twee componenten product aan de slag gaat.

more information
Garagevloer Coating

Garagevloer coating - Waarom en welke

Garagevloer coating is aantrekkelijk. De coating geeft de garage meteen een ander aanzicht. Waar u ook de garage voor gebruikt... in bijna alle gevallen verhoogd het de waarde van uw garage.

more information
Hoe moet ik een betonvloer ontvetten?

Hoe een betonnen garagevloer ontvetten?

Hoe een betonnen garagevloer ontvetten? Garagevloer voorzien van een coating dan is goed ontvetten een belangrijk aspect. Lees meer..

more information
Garagevloer coating met antislip

Garagevloer coating met antislip

Hoe gladder de garagevloer hoe meer kans op gladheid. Deze gladheid ontstaat met name zodra de garagevloer nat of vettig wordt. Gebruik daarom een garagevloer met antislip

more information
garagevloer coaten

Garagevloer coaten - Juiste omstandigeheden en stappen

Iedereen kan zelf een garagevloer coaten. Het is een eenvoudige klus maar wel is het belangrijk een paar zaken goed op een rijtje te zetten.

more information
De beste betonverf voor uw garagevloer coating

Beste Betonverf als Garagevloer Coating

Een garagevloer coating stelt hoge eisen aan een betonverf. De betonverf-belasting is hoog en divers. Een garagevloer coating heeft doorgaans meer functies dan alleen een auto parkeren. Er is opslag, er staan fietsen. Er is een werkbank wellicht. Veelal is men er ook minder voorzichtig dan in een woonkamer.

more information
Waarom een vloeistofdichte vloer in mijn garage

Waarom een vloeistofdichte vloer in mijn garage

Indien u uw garagevloer gaat voorzien van een coating kunt u voor een product kiezen dat er voor zorgt dat uw vloer vloeistofdicht wordt. Een vloeistofdichte vloer betekend niet dat deze zo dicht is als een zwembad maar houdt meer in dat deze een vochtvaste beschermlaag heeft tegen vocht, zuren, vetten, oliŽn of zelfs chemicaliŽn.

more information
Garagecoating voor vloeren van parkeergarages

Garagecoating voor vloeren van parkeergarages

Met een garagecoating van Vloeren-coatings.nl geeft u de vloer van uw parkeergarage op eenvoudige wijze een uitstekende bescherming tegen olie, vet en vuil.

more information
Hechtlaag / primer toepassen bij een nieuwe garage coating?

Hechtlaag / primer toepassen bij een nieuwe garage coating?

Regelmatig krijgen wij de vraag, moet ik een primer of hechtlaag aanbrengen bij onze garagevloer? Het is een goede vraag, immers u wilt het beste resultaat maar zit niet te wachten op hogere kosten of dubbel werk. In sommige gevallen is een primer, ook wel hechtlaag genoemd, een absoluut noodzakelijk.

more information
Garagecoating verwijderen

Garagecoating verwijderen

Een garagecoating verwijderen. Soms moet dat. Maar hoe? Vloeren-coatings.nl adviseert.

more information
Garagecoating op een parkeerdak

Garagecoating op een parkeerdak

De meeste parkeerdaken worden dagelijks zeer intensief gebruikt maar hebben een koude en kille uitstraling. Met hulp van een garagecoating geeft u het parkeerdek een goede bescherming tegen olie, vet en vuil en creŽert u zeer snel een prettige uitstraling voor bezoekers.

more information
Vloer verven - Hoe verf ik een vloer?

Vloer Verven - Hoe Verf ik een Vloer?

Een vloer verven kan iedere doe-het-zelver mist de juiste stappen worden doorlopen (volgen van de technische datasheets voor ieder type vloercoating is essentieel). Anders dan soms bij wanden en hout met profielen, geeft een vloer geen bijzondere problemen mits u de voorschriften goed volgt. Toch zijn er enkele aandachtspunten bij het vloer verven waar u op moet letten...

more information
Vloercoating antislip Ė wat is dat?

Vloercoating antislip Ė wat is dat?

Wat is een vloercoating antislip en waar moet je aan denken bij het kopen van een vloercoating antislip? Lees alles over vloerantislip...

more information
Wat is een 2 componenten vloercoating?

Wat is een 2 componenten vloercoating?

Ontdek wat een 2 componenten vloercoating is. Belangrijk om te weten als u gaat werken met vloercoatings. Een 2 componenten vloercoating lijkt eenvoudiger dan andere verven. In werkelijkheid is het een meer complexe verf. Het is verf met een extra kunsthars: epoxy of polyurethan.

more information
Zelf vloercoating aanbrengen

Zelf vloercoating aanbrengen

Waar moet je aan denken bij het zelf aanbrnegen van een vloercoating?Zelf een vloercoating aanbrengen is niet moeilijk als je maar op de volgende punten let...

more information
Wat is een goede belijningsverf?

Wat is een goede belijningsverf?

Wat is een goede belijningsverf voor bedrijfsruimten, parkeerplaatsen, magazijnen en sportzalen? Er zijn veel aspecten waarnaar gekeken kan worden.

more information
Slijtvaste Betonverf - Waarom Oxan Vloerverf?

Oxan Vloerverf - De Slijtvaste Betonverf

Slijtvaste betonverf: u ontkomt er niet aan als u beton gaat verven. Beton is, net als steen, een goed bouwproduct. Het heeft een hoge hardheid en dus weerstand. Een materiaal bij uitstek geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. De zware belasting kan bestaan uit gewicht. Vaker moet u denken aan frequente bewegingen op het vloeroppervlak. Slijtvaste betonverf is dan aan te bevelen.

more information
Scanofloor Clearcoat - Transparante Betonverf

Scanofloor Clearcoat - Transparante Betonverf

Scanofloor Clearcoat is een watergedragen transparante 2 componenten polyurethaan betonverf in zijdeglans voor binnen en buiten. Het is echt een basisproduct voor alle wanden en vloeren waar een hygiŽnische, slijtvaste en chemisch resistente coating noodzakelijk is.

more information
Scanofloor Uniprimer - Betonverf Epoxy Primer

Scanofloor Uniprimer - Betonverf Epoxy Primer

Scanofloor Uniprimer (een betonverf epoxy primer) is een impregneermiddel. U weet dat er veel verschil kan zitten tussen vloeren door de oorspronkelijke aanleg, het gebruik en de leeftijd.

more information
Predek Vloerverf - Betonverf Epoxy Coating

Predek Vloerverf - Betonverf Epoxy Coating

Predek Vloerverf heeft net als alle andere producten van vloeren-coatings.nl een hoge slijt- en krasvastheid. Deze vloerverf combineert deze eigenschappen met een hoge resistentie tegen chemicaliŽn, zuren, olies en oplosmiddelen.

more information
Jotun Oxan Vloerverf - Buiten en Binnen Vloerverf

Jotun Oxan Vloerverf - Buiten en Binnen Vloerverf

Jotun Oxan Vloerverf voor binnen en buiten is een slijtvaste 1 component vloerverf. Deze verf heeft een andere basis dan Jotun Oxan A/U, namelijk synthetische harsen enolyurethan. De verf kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

more information
Betonverf voor de badkamer - De ideale oplossing?

Betonverf voor de badkamer - De ideale oplossing?

Betonverf in een badkamer kan een goede toepassing zijn. In deze vanzelfsprekend vochtige ruimte een goede coating nodig hebben. Hier moet u op letten...

more information
Vloercoating voor een industriŽle vloer

Vloercoating voor een industriŽle vloer

Zoekt u de ideale vloeroplossing voor uw industriŽle vloer? Er is bijna geen enkele vloer die intensiever wordt belast dan de industriŽle vloer.

more information
Vloercoating voor uw showroomvloer

Vloercoating voor uw showroomvloer

Vloercoating voor uw showroomvloer is in meerdere opzichten meer dan het overwegen waard. Wij zijn dealers van het bekende Noorse merk Jotun, dat kan bogen op goede testresultaten (ook onder barre Scandinavische omstandigheden) en voldoet aan de daar geldende strenge milieueisen.

more information
vloercoating voor uw winkelvloer

Vloercoating voor uw winkelvloer

Beste vloercoating voor een winkelvloer. Die kan letterlijk tegen een stootje, en onderhoudsvriendelijk is: eenvoudig te vegen, dweilen en eventueel boenen. De keuze van een goede vloercoating voor uw winkelvloer luistert bijzonder nou...

more information
vloercoating voor uw magazijnvloer

Vloercoating voor uw magazijnvloer

Een vloercoating voor een magazijnvloer een geval apart. De beste vloercoating voor uw magazijnvloer hangt af van waar het magazijn voor is bedoeld en welke activiteiten er plaatshebben. Een opslag van textiel is anders dan een bankarchief of een depot voor kleine graafmachines en ander landbouwmateriaal. Lees meer...

more information
jotun oxan olie overschilderen

Jotun Oxan Olie overschilderen.

Welke verf moet u gebruiken om een oude laag Oxan olie over te schilderen? Met de Trestjerner solvent is dit geen probleem. Deze verf gaat een uitstekende hechting aan. Het is belangrijk dat de vloer goed ontvet wordt en licht opgeschuurd wordt voordat u gaat schilderen.

more information
Zwembadverf - Snel en vertrouwd uw zwembad verven

Zwembadverf - Snel en vertrouwd uw zwembad verven

Op zoek naar zwembadverf? Met de juiste verf kunt u ook de vloer van uw zwembad een frisse beschermlaag geven, in de kleur van uw keuze.

more information
Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is de ideale oplossing voor wie een praktische en duurzame bescherming zoekt voor een bedrijfsruimte. Gietvloeren komen we tegen in de industrie, winkels, openbare gebouwen, showrooms, garages en soms zelfs thuis.

more information
Een epoxyvloer maakt u zelf

Een epoxyvloer maakt u zelf

Een epoxyvloer maken is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Laat u niet afschrikken door de term epoxy: uiteindelijk praten we over een vloerverf. Echter wel een verf van een buitengewoon hoge kwaliteit die enige extra maatregelen vraagt bij het verwerken.

more information
Kantoorvloer verven: waarmee?

Kantoorvloer verven: waarmee?

Een kantoorvloer verven is niet iets waar een ondernemer naar uitkijkt. Maar het spreekt vanzelf dat het weleens moet gebeuren. Een kantoor moet een aangename werkomgeving bieden. Bovendien is het mogelijk dat ook klanten de vloer betreden.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube