• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Scanofloor Multiplamuur - Epoxy PlamuurHOME >> ADVIES >> VLOERVERF PRODUCTEN - DE SPECIALIST ADVISEERT >> SCANOFLOOR MULTIPLAMUUR - EPOXY PLAMUUR

Scanofloor Multiplamuur - Epoxy Plamuur is in de eerste plaats een middel om vloeren te repareren. U repareert beschadigingen door gebruik en scheuren die onverhoopt zijn opgetreden. Grote gaten en scheuren vult u mogelijk eerst gedeeltelijk uit met een cementmix. Op de plamuur zijn alle typen dekkende vloercoatings aan te brengen. U kunt de Scanofloor Multiplamuur - Epoxy Plamuur binnen en buiten gebruiken. De 2 componenten zorgen voor een harde, krimpvrije vulling en egalisatie. De oplosmiddelvrije plamuur is bestand tegen de meeste chemicaliën en oliën – een resistentielijst heeft vloeren-coatings.nl voor u beschikbaar.


Kleine oneffenheden verwijderen met Scanofloor
Naast het uitvlakken van vloeren kunt u de plamuur gebruiken voor het dichten van gietgallen en grindnesten. Ook bij een nieuwe betonvloer kunnen er onregelmatigheden zijn die u met Scanofloor duurzaam verhelpt. De plamuur kan in dikkere lage opgebracht en over grotere oppervlakten. U kunt er ook juist kleinere oneffenheden snel mee verhelpen. Bijvoorbeeld reparaties aan uw balkon, stoep of terras. Ook waar lokaal een hoge vloerbelasting is, biedt Scanofloor ruim voldoende weerstand. Na 12 uur kunt u schuren en schilderen.


Veelzijdige producten van Scanofloor
Let op hoeveel u aanmaakt: de verwerkingstijd na het mengen van de componenten is slechts 30 minuten – verdunning is niet mogelijk. Een geheel ander gebruik van het product is verlijming. De hechting op steen, staal en hout is uitstekend. U kunt dus profielen verlijmen op allerlei ondergronden. Tevens is de plamuur zeer geschikt voor het afronden van plinten bij een vloeistofdicht totaalsysteem. Scanofloor epoxy plamuur is een veelzijdig product voor professional en doe-het-zelver!


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube