• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Scanofloor Uniprimer - Betonverf Epoxy PrimerHOME >> ADVIES >> VLOERVERF PRODUCTEN - DE SPECIALIST ADVISEERT >> SCANOFLOOR UNIPRIMER - BETONVERF EPOXY PRIMER

Scanofloor Uniprimer (een betonverf epoxy primer) is een impregneermiddel. U weet dat er veel verschil kan zitten tussen vloeren door de oorspronkelijke aanleg, het gebruik en de leeftijd. Inwerking van vocht en chemicaliën, scheuren door belasting en andere beschadigingen kunnen een vloer poreus maken. De vloer krijgt een zuigende werking: de betonverf zakt er in weg. Een poreuze vloer is zeer ongunstig voor uw eindresultaat. De toplaag kan ongelijke diktes hebben, zwakke plekken en vlekken. Vlekken ontstaan doordat chemicaliën en olies in de vloer zich mengen met de verf. Daarnaast heeft beschadigd, poreus beton losse deeltjes die een goede hechting belemmeren.


Scanofloor uniprimer heeft een goed indringingsvermogen
De watergedragen 2 componenten epoxy primer Scanofloor Uniprimer verbindt de deeltjes. Ook zorgt deze ‘grondverf’ voor een harde, isolerende hechtlaag voor de afwerklaag. Scanofloor Uniprimer is voor beton, anhydriet en cementdekvloeren. Er is eenvoudig en prettig mee te werken: nagenoeg reukloos en onbrandbaar en de primer heeft een zeer goed indringingsvermogen. U werkt met kwast, roller of airless-verfspuit – alles te reinigen met water. Het resultaat is een basislaag die hard, stofvrij en hygiënisch is. De primer is goed bestand tegen chemicaliën en redelijk tegen oplosmiddelen; vloeren-coatings.nl heeft een resistentielijst.


De droogtijd van Scanofloor Uniprimer
De beloopbaarheid van uw betonvloer is na 24 uur, licht belastbaar na 48 uur en volledig belastbaar na 7 dagen. Droogtijd is altijd afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid, ventilatie en aangebrachte laagdikte; een hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen kunnen de droging negatief beïnvloeden. Met deze betonverf epoxy primer legt u de juiste basis voor uw vloercoating.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube