• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Oxan Vloerverf - De Slijtvaste BetonverfHOME >> ADVIES >> VLOERVERF PRODUCTEN - DE SPECIALIST ADVISEERT >> OXAN VLOERVERF - DE SLIJTVASTE BETONVERF

Slijtvaste betonverf: u ontkomt er niet aan als u beton gaat verven. Ongeacht of u uw woonkamer of een bedrijfsruimte onder handen neemt, slijtvastheid is belangrijk. Beton is, net als steen, een goed bouwproduct. Het heeft een hoge hardheid en dus weerstand. Een materiaal bij uitstek geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. De zware belasting kan bestaan uit gewicht. Van meubilair, van mensen die er overheen lopen, maar ook grote machines of complete vrachtwagens. Vaker moet u denken aan frequente bewegingen op het vloeroppervlak. Slijtvaste betonverf is dan aan te bevelen.

Slijtvaste betonverf
Mooi afgewerkt beton kan van zichzelf al toereikend zijn voor een vloer of wand. Dit hangt af van de gebruiksomgeving. Met een slijtvaste betonverf voegt u twee zaken toe: een geverfde vloer is gemakkelijker schoon te houden, een geverfde wand geeft een persoonlijke tint. Uw garagevloer, bergingvloer of werkruimtevloer worden behaaglijker met een vloercoating. Bij Vloeren-coatings.nl adviseren we u de transparante Oxan Olie als basisproduct. Dit garandeert een oppervlak dat krasvast is en een stootje kan verdragen. Deze slijtvaste acryl vloerverf is sneldrogend. Op steenachtige ondergronden zoals betonvloeren, stenen muren, betontegels en garagevloeren krijgt de oppervlaktelaag een zijdeglans.


De ultieme bescherming van uw betonvloer
Slijtvaste betonverf op basis van Oxan vloerverf is in vele kleuren verkrijgbaar en volledig mengbaar. Daarmee kunt u uw eigen decoratieve accenten aanbrengen of een sfeer bepalen. Vloeren-Coatings.nl geeft u graag betonverf advies. Om een veelgehoord misverstand te voorkomen: Jotun Oxan Olie blijft niet zacht, integendeel: met een paar dagen is de betonverf met alkydhars uitgehard en heeft u een prachtige afwerking van uw vloer of wand. U kunt dus snel van een mooie vloer of wand genieten. Belangrijk voordeel van deze slijtvaste betonverf van Vloeren-Coatings.nl is dat ze diep in de ondergrond doordringt. Dit bindt losse deeltjes in bijvoorbeeld een garagevloer. U kent het wel: cement en beton kunnen soms wat zanderig zijn. Oxan olie verhelpt dit en verduurzaamt wanden en vloeren.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube