• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een slijtvaste garage coating voor uw garagevloerHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> EEN SLIJTVASTE GARAGE COATING VOOR UW GARAGEVLOER

Slijtvaste garage coating staat bovenaan de prioriteitenlijst voor een goede garagevloer. Uw garagevloer coaten is een flinke klus en de mate van slijtvastheid is bepalend voor de levensduur.


De voordelen van een garagecoating
Een betonnen garagevloer beschikt over een hoge hardheid (weerstand) en is een perfecte vloer voor gemiddelde tot zware belasting. Denk aan machines, heftrucks, vrachtwagens of auto's. Hoe meer bewegingen er op de garagevloer plaatsvinden hoe meer de vloer onderhevig is aan slijtage. Daarom is het belangrijk te werken met een slijtvaste garage coating. Een goed afgewerkt garagevloer met garage coating bied u vele voordelen:
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Einde aan slijtage en de stofontwikkeling van de betonvloer
  • Vloeistofdicht en goede bescherming tegen vetten, zuren en weekmakers
  • Mogelijkheden tot aanbrengen van een anti slip laag
  • Prachtige uitstraling en kleuren naar keuze.
  • Kras- en slijtvast


Scanofloor betonverf als garagecoating
De predek vloerverf beschikt over een hoge mate van kras- en slijtvastheid. Daarnaast biedt deze garage coating een goede bescherming tegen vetten, zuren en weekmakers, en is deze zowel binnen als buiten toe te passen. Het is een watergedragen twee componenten epoxy betonverf. Scanofloor Predek vloerverf kan worden toegepast in uw wasruimte, badkamer, kelder, hobbyruimte, showroom, magazijnen, winkelruimte, parkeergarages of zelfs in industriële ruimten. Deze coatings voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen en worden zelfs gebruikt door klanten actief in de voedingsmiddelenindustrie. Het resultaat is een strak oppervlakte welke naadloos is en eenvoudig in schoonmaak en onderhoud.Het is een schot voor open doel maar een degelijke voorbereiding, het opruwen of opschuren van de garagevloer zijn essentieel voor het beste resultaat. Ook bied een primer of een schraplaag of een extra coatlaag een extra bijdrage op de levensduur en kras- en slijtvastheid van uw gecoate garagevloer.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube