• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Tegels verven met betonverf?HOME >> ADVIES >> WAT U MOET WETEN OVER BETONVLOEREN >> TEGELS VERVEN MET BETONVERF?

Waarom zou u tegels verven met betonverf? Het ligt ook niet meteen voor de hand: tegels zijn immers tegels. U hebt ze veelal gekozen vanwege het specifieke beeld dat tegels oproepen. Toch kan er aanleiding toe zijn: uw wilt de eentonigheid van uw grijze stoep of terras doorbreken. Grind- en betontegels zijn buitengewoon nuttig, maar blinken niet uit in een persoonlijke entourage.

Tegels verven met betonverf is een interessante variatie om kleur en fleur te geven aan bijvoorbeeld de borders van uw tuinpad. U kunt ook een betegeld terras verfrissen met een verflaag.

Een goed ondergrond voor de betonverf
De Jotun-betonverf die we bij vloeren-coatings.nl aanbieden is in alle kleuren leverbaar. Deze betonverf is goedkoop, verrekend naar een vierkante meter. En dan heeft u een oplosmiddelvrije 2 componenten harde betonverf epoxy coating. Desgewenst brengt u meerdere lagen aan voor een groter laagdiktebereik. Om een goede hechting te krijgen op tegels is de primer van groot belang. De scanofloor uniprimer is een sterke 2 componenten verf die een zeer goede hechting geeft op de eindlaag. Op tegels die geglazuurd zijn moet u de speciale tegelprimer gebruiken. Deze gaat een extreem goede hechting aan op geglazuurde tegels.

Laat u adviseren over de ondergrond
Mogelijk zijn niet alle tegels even geschikt voor betonverf. Afhankelijk van de tegel kan het oppervlak (te) hard zijn. Vloerverf / betonverf heeft dan weinig kans om zich goed te hechten. Het gevolg ligt voor de hand: op een oppervlak dat veel belopen wordt, treedt slijtage op. Ook weersinvloeden zijn dan ongustig. Natuurlijk geven we u ook advies met betrekking tot de diverse vloercoatings in prijsklassen. Het is een optelsom van de aard van de tegels en de positie (de belasting). Een decoratieve rand heeft nu eenmaal minder te leiden dan het gewoonlijke looppad.

Voor verschillende toepassing dezelfde betonverf
Een oprit en parkeerplaats voor een auto moet bestand zijn tegen de autobanden. Een kinderfiets zal weinig kwaad kunnen, maar voortdurend schuivende terrasstoelen zijn extreem belastend voor een betonverf. Dit zijn allemaal factoren waarover nagedacht moet worden.Tegels worden ook veel toegepast in badkamers. Het gladde oppervlak voorkomt schimmelvorming, maar in de voegen tussen de tegels kunnen zich soms wel schimmels nestelen. Betonverf op deze tegels geeft extra bescherming, al is het aan u of u het mooi vindt.

Vloeren-coatings kan u helpen kiezen
Ons motto: bezint u zich met ons eer u begint! Wij geven gratis en vrijblijvend advies over tegels verven met betonverf. Primer en toplaag zijn bepalend voor uw bescherming. Afhankelijk waar u het voor gaat gebruiken kunnen wij u helpen met de juiste keuze en advisering hoe het op te brengen.

Leest u ook deze artikelen over betonverf

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl © 
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube