• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Tijd tussen lagen vloercoatingHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> TIJD TUSSEN LAGEN VLOERCOATING

De tijd tussen lagen vloercoating is minimaal 16 uur. Als de vloer en de omgeving kouder is dan 10ºC neemt u liever wat meer tussentijd. Het is niet altijd nodig meerdere lagen vloercoating aan te brengen. Dit hangt af van de beginsituatie en eventuele vloerverf primer. Vloeren-coatings.nl kan u hierover gratis adviseren op basis van ruime ervaring met uiteenlopende vloeren en omstandigheden.
Het uitharden van betonverf
De tijd tussen lagen vloerencoating is maximaal 36 uur. Dit bij een vloer van 20º C. Is het kouder dan zou u in principe meer tussentijd hebben en als het warmer is minder. We raden werk bij minder dan 10 graden sowieso af. Veilige marges zijn altijd geboden. U kunt het wel zien: plakt een coatinglaag nog wat maar komt de coatinglaag niet los met een nieuwe streek, dan kunt u een nieuwe laag opbrengen. Gemiddeld is 20 uur een goed uitgangspunt. De tijd tussen lagen vloercoating wordt beperkt door de normale uitharding van de toplaag. Wanneer u teveel tijd neemt tussen de lagen, dan zullen deze een minder goede hechting hebben.


Laat u adviseren over betonverf
Uw laatste laag geldt dan als oude en daar is schuren noodzakelijk! Dat is extra en onnodige werk. De droging in tijd van lagen in een vloercoating kunt u nauwelijks verkorten of verlengen. De vloertemperatuur is een basisgegeven. De dikte van de coating die u hebt aangebracht is ook een variabele. Wilt u meer weten, raadpleegt u vloeren-coatings.nl. Wij geven vrijblijvend, gratis en deskundig advies. Check ook altijd de product datasheet van de vloercoating.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube